Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
tyrusqa tu je link na prirodne farby, ktore chytaju aj na sedive vlasy: www.bior.sk
tyrusqa chapem, tak skus napriklad Casting Loreal, tiez som na neho citala dost pozitivnych ohlasov. A maju pekne odtiene. Inak existuju aj prirodne farby, ktore chytaju na sive vlasy, ale su pekne drahe a tazko sa tu daju kupit.
janchili, malo by to tak byt, mne sa zda, ze mam vlasy lesklejsie, ale stale sa mi krepovateju. Pevne vlasy som mala aj predtym, tak to neviem posudit.
Lucinka, tak experiment dopadol, ok. No , ale vysledok nie je moc vidiet :-D ale aspon nemam zelene, ci cervene vlasy :-)
Nakoniec som mala hennu 2 hodky... mam ich ted akurat lesklejsie, a mozno aj pevnejsie, aj ked to sa mi mozno iba zda :-)
O mesiac si chcem kupit tu z LUSH-u... a necham si ju dlhsie..dufam ,ze cim viac ju budem davat, tym budu vlasy kvalitnejsie... a rychlejsie porastu... dufam spravne, ci marne? ;-)
Ďk:)hm tak to potom asi nebude nic pre mna..mam uz sedinky a ked mi to zacne odrastat bude to vidiet.teraz mam len take 4cm odrastene a uz si nemozem dat dozadu do copu,lebo ich vidiet.ta ked uz nic tak aspon si kupim nejaku farbu bez amoniaku.mam este len 25rokov,tak chapes,su mi neprijemne tie sediny.
V mojom prípade nejde o hennu. ale ak som si včera farbila vlasy klasickou palette a nie je to tak úplne ok potrebovala by som si ju dať ešte jeden krát , neviem či aj tu treba dodržať odstup času? Viete niekto
tyrusqa zabal a farebna henna ma podobne ucinky. Ide o to, ze vlasy sa ti napustia hennou a potom na nich nechce chytit chem. farba. A kombinovat hennu a potom o par tyzdnov farbu by sa teoreticky aj dalo, tazko povedat. Ale velmi sa to neodporuca. Nuz neviem, ja by som to radsej neriskovala. Skus si precitat toto forum, mozno ti to pomoze a na nieco prides: dlouhevlasy.cz Su tam temy Chemicka farba na hennu, Henna na chemicku farbu, Ako sa zbavit henny... to by ti mohlo pomoct
takze keby mi zabal pomahal,asi sa neda kombinovat napr: raz zabal,o 2 mesiace chemicka farba..o dalsie 2 mesiace zabal..a tak dookola.ked vacsinou na tych vsetkych farbach co bezne dostat v obchodoch pise v navodoch,ze nepouzivat na vlasy farbene alebo osetrene hennou.a v henne zas pise,ze mozes ale az po mesiaci,tak neviem..navzajom si odporuju.
lucinka33:dobre tak dajme tomu,ze by som si nedala farebnu hennu,ale len zabal,myslis,ze ani na zabal mi chem.farba nechyti??? (mam taku tmavohnedu,ale chcem mat casom stredne hnedu,takze az tak radikalne s odtienom nejdem).
tyrusqa, neskusala som dat na hennu chemicku farbu, to nechcem. Ale citala som dost o tom.Samozrejme, je tu riziko, ze ti na nu nechyti. Mne nechyta ani na nefarbene vlasy :) Ked mas obavy, ze by ti to mohlo chytit tak ako nechces, tak ju skus len na jednom pramienku.
sissssa to je super, pocula som, ze hennecolor je najlepsia. Skoda, ze na Slovensku sa neda zohnat :( Potom daj vediet ako ti chytila.
ako v pohode,ked si s Lush spokojna :D,ja som ta len chcela upozornit,myslela som,ze o tom clanku nevies.