Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
inak kratky fajn clanok pre zaciatocnikov, ktori o henne moc nevedia...par mytov :) dlouhevlasy.cz
ale ved ja mam lush uz odskusane ;) ja len pisem, ze som hennecolor nevidela v BA, najblizsie ju maju az CR a je vraj lepsia ako lush :))
lush je fajn, uz ju mam vyse dvoch tyzdnov a vobec sa nevymyma a konecne mi vlasky zoxidovali na spravny odtien :D
sissssa:ten link je na 19-tej strane...no newem newem..
jedna baba tu dala link o lush,si necitala?
Cavte babenky....chcem sa opytat čo mate skusenosti s Henou da sa s nou aj odfarbovať na blond?..Kujemmm za odpoved
ja idem v nedelu do brna, tak dufam, ze zozeniem hennecolor, vraj je este lepsie ako lush :)) bo som ju nevidela v BA :(
a ked si ich zafarbim chem.farbou tak je riziko ze mi to nebude chytat nie?aspon tak som pocula.ty si skusala dat chem.farbu?alebo si len myslis,ze to tak je,ze bude vsetko v pohode.
tyrusqa mozes pouzit aj zabal aj farbu len musis dodrzat odstup 4 tyzdne medzi chemickym farbenim a hennou a naopak. Ja mam tiez skor suche vlasy a henna ich nejak velmi nevysusuje, ked si tam pridas olej alebo nejake ine hydratacne veci.
citala som to cele..spominate,ze su potom vlasy suche :( no to ma dost sklamalo,lebo ja mam vlasy max.suche..a ak pouzijem len ten zabal..mozem casom pouzit chem.farbu?? mam tmave vlasy.
sissssa aj ja som o tom dost citala, ze su nie velmi kvalitne. No co uz, neviem kedy sa dostanem do BA a z netu to nechcem kupovat, drahe postovne :)