Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

ineska

Lucinka33 ahoj no mám to už dole a nevidím nejaký rozdiel možno ich mám trocha tvrdšie,,,,ale niesú nejaké tmave:(
už neviem čo mám robiť,,, tá ryšavá sa mi tam strašne bije a nejde vôbec zmyť,,,,, myslíš teda že to bude vidieť lepšia potom dalšom umytí???Hej hej mala som to aj cez noc to bolo strašneee brrr ale mám pocit že s tým kakaom sa to lahšia nanášalo

Mimi323

ineska, mala si to cez noc? No ja som zvedavá daj vedieť, ale aj tak väčší rozdiel budeš vidieť po ďalšom umytí vlasov.

Lucinka33

ineska no ako to dopadlo? :) asi to nevadi, ze si si to nenaniesla nerovnomerne, ta henna vzdy nejak stecie vsade :)

ineska

Lucinka33- práve som si dala na hlavu tú hennu mám tam aj kakao,olej zaliala som to čiernym čajom:) Som veľmi zvedavá čo z toho bude.. len mám pochybnosti či som si to rovnomerne naniesla.... lebo som si to dávala všelijak no ved uvidíme zajtra:)dúfam že to bude už konečne tmavšie:)

Lucinka33

myslis tento link: www.zzz.sk To som citala, je to z roku 2006, pravdepodobne uz vyriesili tento problem, inak by uz davno skrachovali, keby to nik nekupoval :) Ale ja ta nenutim pouzivat hennu :) A keby si predsa chcela nasla som nieco o pouziti tej Logony a chemickej farby: www.proalergiky.cz Na konci clanku to pisu.

tyrusqa

ale urad verejneho zdravotnictva ju neodporuca..pozri si stranu 19,jeden link.nechcem riskovat.stafylokok aureus..o tom som uz vela citala..tak vies po takomto precitani si ju uz tazko kupim.

Lucinka33

tyrusqa vobec s nou nemam skusenosti, len som ju nahodou minule nasla na nete :) Fakt neviem, mozno keby si im napisala mail by ti pomohli. Ale ked pozeram na zlozenie, je tam aj henna, tak asi pri nej plati to iste, co pri henne, ale nie som si ista. A mala by chytat o dost silnejsie, ked kryje aj sediny.

tyrusqa

lucinka33:hhhhmm :)),tak to vyzera zaujimavo.mas s nou osobne skusenosti? to je tiez henna?plati to iste ze po nej nemozem pouzit chem.farbu? no tak keby mali taky popolavo-hnedy odtien ako chcem,to by bolo super.