Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahojte :-) pred 3 tyzdnami som si davala hennu z dm-ky... moc nechytila... dnes som si kupila hnedu-caca marron od LUSH... a uz sa neviem dockat kedy si ju dam.. mozem aj hned?
Ako sa pouziva tato henna od LUSH??? dajte navod babule... prosiiim..
vdakaaaaaa
A ako dlho si ju mam nechat na hlave??
Ked si si ju davala dvakrat, tak sa asi uz zafixovala a nechce ist prec :) Len chod, som zvedava, ze ako ti chyti ta cierna Lush :) Ja tiez citim obcas kakao z tych vlasov, ale lepsia vona ako ta henna, kakao super prekrylo hennovu vonu. Ked budem mat viac casu, tak pozriem tie videa.
Lucinka33- Heh hej hej dala som na tvoje rady s tou čiapkou a bolo to pohode:) ja som si to dávala asi fuu 2 krát v zime a potom v lete ... fakt sa drží pojdem sa tam popýtať kedy to teda dostanú jee a cítim trocha kakao z vlasou fuu rano to šlo ťažko zmývať celkom ale mám ich také tvrdšiše:) som na youtube pozerala nejaké videá s hennou a velmi pekne to tam chytalo na vlasy fakt krása:)
ineska, no to je skoda, ze ti to nechytilo, ale skus tu Lush, ked dostanu ciernu. Ta ti snad chyti. A to si si len raz davala tu indicku hennu a nejde ti zmyt? Fakt silna. Inak, ked si nechavas cez noc hennu, je dobre si dat namiesto uteraka staru ciapku :) Ja som si tak dala, ale aj tak ma kusok tlacila na usi :)
Mimi323 ja bývam v petržálke tak zbehnem do au asi tak o mesiac a pojdem si kúpiť:) bola som tam minule ale mali len nejakú červenú a čokoládovu:) ja by som chcela najradšej čiernu,,, aj trz som si dávala z DM čiernu a mám to také divné akoby ryšavé pásiky:) ved ti možem poslať fotky ake mám svoje vlasy po tej pravej henne a potom ešte teraz ako sa mi to vyfarbilo ty akú hennu používaš?:)
Mima323 dakujem za príspevok:) nemám ryšavu chemickú farbu ale pravu hennu z Indie kamarátka mi doniesla...:)dávala som si ju v lete a neviem sa jej zbaviť strašne mi drží:) myslíš že tá Lush je lepšia?:) lebo si ju plánujem kupiť:)