Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

janchili

Ahojte :-) pred 3 tyzdnami som si davala hennu z dm-ky... moc nechytila... dnes som si kupila hnedu-caca marron od LUSH... a uz sa neviem dockat kedy si ju dam.. mozem aj hned?
Ako sa pouziva tato henna od LUSH??? dajte navod babule... prosiiim..
vdakaaaaaa
A ako dlho si ju mam nechat na hlave??

valalo

Neboj nič sa nestane, henna je zdravá a prospešná. Kľudne ju nechaj aj dlhšie na hlave. Aby poriadne chytia, nechaj ju kľudne aj celú noc, neboj vláskom to len prospeje.

Lucinka33

Ked si si ju davala dvakrat, tak sa asi uz zafixovala a nechce ist prec :) Len chod, som zvedava, ze ako ti chyti ta cierna Lush :) Ja tiez citim obcas kakao z tych vlasov, ale lepsia vona ako ta henna, kakao super prekrylo hennovu vonu. Ked budem mat viac casu, tak pozriem tie videa.

ineska

Lucinka33- Heh hej hej dala som na tvoje rady s tou čiapkou a bolo to pohode:) ja som si to dávala asi fuu 2 krát v zime a potom v lete ... fakt sa drží pojdem sa tam popýtať kedy to teda dostanú jee a cítim trocha kakao z vlasou fuu rano to šlo ťažko zmývať celkom ale mám ich také tvrdšiše:) som na youtube pozerala nejaké videá s hennou a velmi pekne to tam chytalo na vlasy fakt krása:)

Lucinka33

ineska, no to je skoda, ze ti to nechytilo, ale skus tu Lush, ked dostanu ciernu. Ta ti snad chyti. A to si si len raz davala tu indicku hennu a nejde ti zmyt? Fakt silna. Inak, ked si nechavas cez noc hennu, je dobre si dat namiesto uteraka staru ciapku :) Ja som si tak dala, ale aj tak ma kusok tlacila na usi :)

ineska

Mimi323 ja bývam v petržálke tak zbehnem do au asi tak o mesiac a pojdem si kúpiť:) bola som tam minule ale mali len nejakú červenú a čokoládovu:) ja by som chcela najradšej čiernu,,, aj trz som si dávala z DM čiernu a mám to také divné akoby ryšavé pásiky:) ved ti možem poslať fotky ake mám svoje vlasy po tej pravej henne a potom ešte teraz ako sa mi to vyfarbilo ty akú hennu používaš?:)

Mimi323

Aha, tak sory, no tá Lush by mala byť lepšia, neviem aký odtieň si si dávala, ale hnedé z DM majú všetky červenkastý odlesk, jedine čierna nemá. Lush som ešte neskúšala.

ineska

Mima323 dakujem za príspevok:) nemám ryšavu chemickú farbu ale pravu hennu z Indie kamarátka mi doniesla...:)dávala som si ju v lete a neviem sa jej zbaviť strašne mi drží:) myslíš že tá Lush je lepšia?:) lebo si ju plánujem kupiť:)

Mimi323

Ineska, tá Henna z DM je vždy do červena, navyše ak máš chemickú ryšavú farbu, tak tá ti bude presvitať, Henna ti ju ešte zvýrazní.