Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kessly

ani neviem, asi tu z DMka, chcela by som cervenu :) teda chyti to dufam iba odtien. za ako dlho sa to vlastne zmyje?

Lucinka33

Kessly, ked si si tie vlasy uz dlho nefarbila, nemal by byt problem. A okrem toho, ked ich mas farbene na hnedo, tak z toho zelena nebude.

kessly

mam vlasy asi po plecia, a asi od usi mam este zbytky farby, takmer to splyva s mojou farbou vlasov (hneda). mozem si na to dat hennu? nezafarbi to tie davno farbene nejako blbo? dakujem za odpoved.

scuffle

Ja som si farbila vlasy 2 roky na cierno a potom som chcela zmenu, farba sa nedala stiahnut, kadernicka mi powedala ze ak ma odfarbi na blond tak sa mi farba trovha zosvetly, ale ze sa mi zacnu krepovatiet vlasy. tak nakoniec som si zacala farbit vlasy na cerveno a potom ked mi to dost vyrastlo tak som si hodila na to blond, a teraz chodim rysawa a celkom sa mi to paci:) ciernych vlasov sa neda zbavit, taka pliaga no:D

dada1313

cawte..tiez si farbim vlasy na cierno asi rok a svoju farbu mam tmavo hnedu no ked vyrastaju tak je to vidno.mam si vlasy nejako odfarbit?lebo podla mna kebyze si kupim svetlo hnedu farbu tak mi to chyti iba hore na vyrastenych vlasoch.prosim poradte uz sami nechce farbit na cierno:)

Mimi323

no keď len spodné, tak vyskušaj, ale nechytí ti to určite tak silno ako chemická farba. henna je len na oživenie farby.

kikuus

mimi ja som mala kedysi spodne vlasy cierne a vrchne blond chcela by som sa k tomu vratit a en tak ma napadlo ci by to neslo hennou...ale cele svoje vlasy na cierno davat urcite nejdem :)

Mimi323

micinka, tak to si neviem predstaviť. Tá z DM určite nechytí, alebo budeš mať divné vlasy. Tá Lush by chytila, ale nešla by som hneď z blond na čiernu, ale postupne z hnedej do čiernej. Henna nie je klasická farba.