Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Mimi323

kapusta, myslím, že ich nebudeš mať ako dróty :) Na tvrdých vlasoch som hennu neskúšala, tak neviem, ale tvrdé by nemali byť.

Mimi323

Kjarin, daj si gaštanovú. Budeš mať odlesk tej farby, neprefarbí ti to vlasy na gaštanovú :) Určite ti odporučam hennu, budeš mať lepšiu kvalitu vlasov. Do henný pridaj šťavu z citrone, lepšie potom chytí.

kikina

kjarin, ja som henovala len raz :D prvý krát včera :D a dnes mám dokonalé vlasy, leské silné atď..:P preto tak hojne odporúčam:))) ale pri tvojej farbe vlasov skutočne nemáš čo stratiť, do niakych fascinatívnych farieb ti to nevytiahne, zelená a oranžová hrozí len pri bledších vlasoch:D na tmavé vlasy ti to dodá jedine krásny nádych farby akú si vyberieš:)))
A ´čo sa týka doby pôsobenia, ja som si nechala pôsobiť 4,5 hodiny, viac som nevydržala, predsa ten uterák na vlasoch dosť ťaží ... ale akože keď budeš doma, pozerať TV tak to nieje nič hrozné.... a čím dlhšienecháš hennu pôsobiť tým viac ti to zregeneruje.... kludne môžes nechat aj 24 h..... neublíži:))) a opakujem stojí to zato

kjarin

Prave to ma zaujalo, ze henna by mala len zvyraznit farbu, nie radikalne ju zmenit. Aspon dufam :)

Trochu ma odradza ta dlha doba posobenia, ale asi to vyskusam.

kikina

kjarin, nemas sa coho bat, henna nikdy nezosvetli vlasy.... to je zakladne pravidlo :) ja som mala orieskove vlasy a dala som si tu kriklavo cervenu, a chytilo mi do krasnych rysavych odleskov :P

kjarin

Zafarbila som si vlasy (asi pred 2 mesiacmi)cokoladovym samponom Palette a chytilo mi to takmer nacierno. Pomaly sa vymyva a odrasta.
Chcem skusit hennu. Ked si tam odtien gastanova (ktora je bledsia ako moja terajsia farba), budem ich mat lesklejsie? Dufam, ze mi to neodfarbi na bledsie. Nechcem si dat hnedu hennu, lebo sa bojim, ze mi to vlasy len stmavi.
Takze, ak si dam bledsi odtien, ako mam, urobim dobre?
odtiene:

zuky

ahojte dievcence... ja pouzivam sampon Fitoval a balzam Alverbe ibistekovy... a moje vlasy sa mi konecne zacinaju pacit:-)

kikina

Prosím vás, nemá niekto skúsenosti so šampónom značky Henna s.r.o. ? - to je značka tej henny ktorú dostať v DM. Obashuje silikóny? Je prírodný?

Najčítanejšie články