Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

tyrusqa ja ju chcem skusit urcite, ale mozno skor vyskusam tu hima-layu.

Hnedovlaska, najlahsie zozeniete tu hennu z DM. Krabicka stoji asi 3 eura, ale neviem ci vam vystaci na take dlhe vlasy. Ale skor myslim, ze ano.

hnedovlaska

ahojte dievcata ..vidim ze sa tu vyznat:) ja som minule rozmyslala s kamaratkou ze by sme si dali hennu (obe mame vlasy dlhe asi po lopatky) JA- mam huste tmavohnede tvrde a ONA- ma take redsie jemnejsie ale vlnite) chceli by sme si dat hnedu ale nevieme sa rozhodnutaku..kedze by sme isli hennovat prvy krat.nechceme a ani momentalne nemame na to aby sme si kupili nejaku drahu...cize aku by ste nam poradili aby sme sa nezhovadili a aby bola tak do 170sk...velmi velmi pekne dakujeme

tyrusqa

vies co,podla mna to bolo tak,ze v tej dobe vyrobili niekolko x kusov..a sa to rozpredalo,tak preto upozornovali,no a v obchode ju urcite stiahli z predaja.uz su to 2 roky tak hadam je to ok.no mam este mesiac cas,mozno odpisu na mail,aby sme mali 100% istotu.myslim,ze sa oplati na nu pockat aj ked bude vypredana.

Lucinka33

asi aj u nas ju maju casto vypredanu, lebo raz mi jedna baba z BA pisala, ze si chcela kupit, ale ze nemaju a az neviem kedy budu mat tovar... zaujem je o nu :)

Lucinka33

Tyrusqa, je mozne, ze to tak bolo. Ale ako sa im len tak podarilo zistit, ze obsahuje mikroorganizmy? To im musel dat niekto tip, nie? Alebo sa bezne testuje kazda dodavka? To sa mi zda zvlastne.

tyrusqa

Já měla Lush Caca Rouge asi před rokem a úplně bez problémů. A u těch ostatních si myslím, že šlo spíš o jednorázovou špatnou zásilku, která se vzápětí stáhla z prodeje, teď dva roky po vydání tohohle článku mi to přijde už vcelku bez rizika. Spíš bych řekla, že si budou suroviny hlídat o něco líp než předtím.

Lucinka33

Tyrusqa ta holandska henna sa vola Hima-laya. Skopirujem tu text, ktory pisala ta baba na dlouhevlasy, dufam, ze je to nebude vadit:

" tak co sa hnedých henn týka, z DM henny som mala zakaždým červené vlasy, Hennecolor mi ztekala kym som ju mala na hlave, Himalaya bola dobrá ale uz som kdesi pisala, ze mame jediný obchod v Martine a veduca tam býva minimálne a ta mladá predavacka je absolútne neochotná nemrda a väčšinou ma zatvorene tak kašlem na to, Logona je super co sa týka regenerácie ale slabúčko mi chytá a na odrasty vobec tak pri jej používaní mi vyrástlo asi 15 cm blond vlasov, no a Lush mi zatial chytá najlepsie, ale moze sa stat ze na odrasty chytí horsie."

Najčítanejšie články