Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Mimi a to slnko fakt dokaze vytiahnut tu hennu, teda zosvetlit? V lete napis :) Musela som si dat vyhladat ako vyzerala ta herecka z telenovely, lebo nepoznam :D
Lucinka, to by pre mňa bolo už veľmi tmavé. A asi si teraz už hennu nebudem dávať, lebo mne v lete slnko zosvetlí vlasy a henna je ochrana pred slnkom. Mne ani nevadí, že to mám teraz do ryšava, len v lete už chcem mať svetlé blond vlasy. A keď pozeram na telku, tak veľa dievčat sa farbí na takú ryšavoblond, nie striebornú alebo bielu. Aj keď išli na markíze Cigánky (tá rumunská telenovela), tak tá hlavná postava, blondínka, mala potom také vlasy, ako ja mám teraz :)
Tu orechovu plavu som davala mame, ona má také svetlo hnedé vlasy. Ale len raz, takže je to slabé.
Mimi, tak ja som mala zase opacny problem. Spravila som si ju dost riedku a tiez som este pridala horucu vodu pred nanesenim. Ale to uz bola velmi riedka a stekala mi vsade. Ale tiez sa mi zda, ze mi chytila lepsie, aj ked tiez skor do rysava. Mimi a nechces skusit odtien orechovo plavy? Mne sa na krabicke ta farba velmi paci a asi nechyta do rysava :) Len mne by nechytil, lebo je prilis svetly.
Tak ja som mala odstatu hennu. Bola vonku na slnku, večer som ju ešte raz zaliala horucou vodou, lebo za ten deň stuhla. A nerozmiešala sa mi už dobre. Spravili sa mi hrudky, ktoré mi potom padali z hlavy a boli po celej kupelni, manžel zase dudral :D
Ale tak chytila mi dobre, ja mám voje vlasy blond, farbim si hennou zlatý blond a už ich mám skoro ryšavé.
nemas za co :) hej, kludne si daj, nic sa ti nestane :)
dakujem:)...dala som siju,a nechytilo mi to velmi dobre.niekde je ina farba niekde nie...takze kludne si mozem znova dat?
Hanka, mozes si dat, henna neskodi vlasom ako chemicke farby. Len ti ich vyzivi. Ja som citala, ze niektore baby si ju davaju aj niekolkokrat tyzdenne. Ale podla mna tak raz za 4-6 tyzdnov uplne staci.
Chcela by som sa opytat po akom case mozem si vlasy zafarbit znova henou.napriklad ak dnes si ich zafarbim a nechyti mi dobre mozem si nou vlasy znova zafarbit o 2dni???...dakujem