Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

brenda

ahojte:)ja som si teraz farbila vlasy s hennou na čokoládovú,a mala som svetlo hnedé vlasy, som veeeľmi spokojná, jedine mi vadí to že sa veľmi skoro vymýva farba, tak po piatich umytí už mám skoro takú farbu vlasov ako predtým,ale chcela by som vyskúšať čiernu hennu,kto má s tým skúsenosti tak prosím napíšte, ďakujem :)

Mimi323

pomaha na všetko :)
Na lupiny, štiepiace sa končeky, je proti vypadávaniu, vlasy sú lesklejšie a zdravšie, ale treba to používať opakovane, každý mesiac, potom to má ešte väčší efekt.

dylia

ahojte všetci chcem sa spytat na bezfarebnu hennu chcela by som si ju dat ale neviem ake ma učinky a načo pomaha....

Lucinka33

A este mam jednu novinku, odpisali mi z Lushu ohladom toho obsahu mikroorganizmov:

"Dobrý deň,

Na úrade Verejného zdravotníctva je uverejnená informácia ohľadom LUSH henny máte pravdu, ibaže táto vzorka bola odobraná v Budapešti nepochádza zo SR.

Čo sa týka lush henny je bez konzervantov takže sa môže stať, že na nej budú mikroorganizmy (ak niekto kýchne), ale keďže sa používa zaliatím vriacej vody všetky mikroorganizmy zahynú.

To je celé stanovisko, ktoré je aj na našom fóre.

Konkrétne sa jednalo o bacila čo žije vo vodovodných rúrkach, a podľa mňa je to náhoda pretože ak je hociktorý produkt poškodený (chýba ingrediencia)čokoľvek tak Angličania ako jediný dodávator tovaru, posiela správu o stiahnutí výrobkov z predaja. A my ich samozrejme stiahneme ide nám o dobré meno firmy."

Lucinka33

Inak baby, kupila som si dnes tu holandsku hennu Perfect od vyrobcu Hima-Laya. 85g stala 6,18 Eur, ale predavacka povedala, ze mi bude treba celu krabicku na moju dlzku vlasov. Mali tmavohnedy odtien, co ma velmi tesi a vola sa Walnut Brown. Keby to niekoho zaujimalo, tak takto vyzera: s362.photobucket.com
A tu je navod na pouzitie: s362.photobucket.com a este s362.photobucket.com

Lucinka33

Mimi, ale nasla som v googli nejake obrazky z tej telenovely :) Martula, ked si das svetlejsiu, tak to vobec nechyti. Mne ledva ta hneda chytila a to az po niekolkych aplikaciach :)

martula a mnoho inych

BABY KED MAM TMAVO-HNEDE VLASY...SOM ROZMYSLALA ZE SI DAM HNEDU HENNU ALE NEBOLO BY DOBRE DAT NEJAKU BLEDSIU NAPT.TU ORIESKOVU???VIEM ZE HENNA NEZOSVETLUJE ALE ZE CI BY SOM NEMALA KRAJSI ODTIEN.ZE CI TEDA NEMA NIEKTO SKUSENOST.ALEBO ASPON PROSIM O NAZOR..dakujem:)

Najčítanejšie články