Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
No co baby? Ako vam dopadlo farbenie s tou odstatou hennou?
skusal niekto hennu od Lush?
Ta henna z DM je pre zaciatok dobra si myslim. Hlavne, ze zregeneruje. Chyta velmi slabo, ale predsa je to len prirodne farbivo, nema taku silu ako chemia.
tak teda dakujem...a je tu vlastne niekto, kto ma s hennou z DM-ky dobre skusenosti?
Hej, malo by vam to zregenerovat vlasy, aj pridat lesk. A ked si ju date viackrat, tak bude vidiet aj nejaky farebny odtien.
kamoska ma takej istej ako ja..mozno o trossinku svetlejsie.ona ma viac take do risava..a teda vlastne naco si ju dame:DD bude aspon nejaky malicky rozdiel vidiet???ze budu vlasy zregenerovane alebo tak?
Ta z DM nechyta silno, na tmavych vlasoch to ani nebude vidiet, ziadna rysava :) A kamoska ma akej farby vlasy? Aby si nemala suche vlasy, je dobre pridat do henny nejaky olej alebo kakao. Niektore baby si primiesavaju aj normalne masku na vlasy.
a myslite ze ja nebudem mat moc suche vlasy??? ..sa bojim..alebo ze nabehneme den potom:D a take veverice prefarbene:DD risave jakD:
Hnedovlaska, inak mas asi podobne vlasy ako ja. Ja si davam hnedu hennu. Ale prvykrat necakaj, ze nieco bude vidiet. Lebo mne to tiez najprv nechytalo na tmavohnede vlasy a potom mi to chytilo uz taky hnedo-rysavy odlesk.