Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Ta henna z DM je pre zaciatok dobra si myslim. Hlavne, ze zregeneruje. Chyta velmi slabo, ale predsa je to len prirodne farbivo, nema taku silu ako chemia.

sweet_lolitta

tak zmyla som si tu hennu a uz mam aj suche vlasy. Mozem povedat, ze mi ich pekne vyhladila a zregenerovala, ale asi som tam dala malo mandarinky, ani nie jednu celu, lebo mi farba chytila slabucko :(( nabuduce tam dam aj dva citrony, nech to chyti lepsie.

Lucinka33

Hej, malo by vam to zregenerovat vlasy, aj pridat lesk. A ked si ju date viackrat, tak bude vidiet aj nejaky farebny odtien.

hnedovlaska

kamoska ma takej istej ako ja..mozno o trossinku svetlejsie.ona ma viac take do risava..a teda vlastne naco si ju dame:DD bude aspon nejaky malicky rozdiel vidiet???ze budu vlasy zregenerovane alebo tak?

Lucinka33

Ta z DM nechyta silno, na tmavych vlasoch to ani nebude vidiet, ziadna rysava :) A kamoska ma akej farby vlasy? Aby si nemala suche vlasy, je dobre pridat do henny nejaky olej alebo kakao. Niektore baby si primiesavaju aj normalne masku na vlasy.

hnedovlaska

a myslite ze ja nebudem mat moc suche vlasy??? ..sa bojim..alebo ze nabehneme den potom:D a take veverice prefarbene:DD risave jakD:

Lucinka33

Hnedovlaska, inak mas asi podobne vlasy ako ja. Ja si davam hnedu hennu. Ale prvykrat necakaj, ze nieco bude vidiet. Lebo mne to tiez najprv nechytalo na tmavohnede vlasy a potom mi to chytilo uz taky hnedo-rysavy odlesk.

Najčítanejšie články