Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Tak presne to video som nasla :)O tej holandskej tam vela nie je, len jedna baba tiez zo Slovenska ju pouziva a chvali, ze je dobra a vyskusala uz vela znaciek henny. Tak snad bude dobra. Pockam, kym mi odpise.
ano,iba jedno video tam je,ked si zadas do youtube:caca brun.teraz citam na fore (dlouhe vlasy) o henne lush,je to tam dlhe a tiez tam spominaju baby ten clanok,no a ine baby len sa cuduju,ze im to nic nesposobilo a ze este z nej maju nejake zvysky a tak ci tak ju aplikuju na hlavu :)no ked sa nieco zaujimave dozviem,dam ti vediet.a co chvalila tu holandsku?
Nasla som vlakno o tej holandskej kozmetike, ale hennu tam velmi nespominaju dlouhevlasy.cz Iba som citala, ze jedna baba ju pouziva, tak som jej napisala.
Aj mne to tak zobrazuje, "at" je po anglicky zavinac :) Co som videla cez sklo, tak tam boli dva odtiene hnedej - walnut brown (vlassky orech) a hazelnut brown (lieskovy oriesok). Neviem, ktora z tychto dvoch by bola lepsia. Ja som tiez na youtube pozerala nejake video, ked aplikovala Caca Brun, ale bolo len jedno. Ostatne videa boli o inych odtienoch. Ci si nasla aj viac o Brun?
nechapem,keby bola vadna uz by ju stiahli z predaja,azda?!
no jasne ta preto som to nenasla lebo oni namiesto zavinaca tam maju slovo (at)..neviem,ci aj tebe to tak zobrazuje..njn..len ci ta holandska ma taky hnedy odtien.pozerala som na nete jednu cernosku co si aplikovala caca brun,sice jej nic nebolo vidno,lebo mala cierne vlasy,ale ked miesala tu hennu tak bolo vidiet ze taka pekna hneda farba,aj ked ju mala na hlave a niekde som aj citala ze jedna baba chvalila ze konecne henna, ktora nechyta do rysava!!
Adresa do Lushu je info@lush.sk , otazky o produktoch shop@lush.sk. Tu: www.lush.sk a vymaz to lomitko uplne na konci, ak ho tam zas hodi :) Mozno si skusim dat aj cisto ciernu, ale myslim, ze to nechyti, aspon podla toho, co som citala, nikomu to nechyta. Ale skusim asi. Inak, videla som dnes v malom Tescu v NR nejaku holandsku hennu! Na krabicke bolo napisane Henna Perfect, ale nikde na nete ju nemozem najst. Pojdem tam asi v pondelok, nech mi ju ukazu a si ju poobzeram.
Lucinka,ty si kde nasla emailovu adresu lush?na tej stranke to nikde nevidim.tak uz sme dve co tuzime po hnedej a nie po rysavej :) preco si neskusis niekedy dat cisto ciernu hennu?mne je zatial najsympatickejsia ta lush.
Tak vlasy mi uz vyschli. Vyzera to tak, ze mi to naozaj chytilo viac, ale nie do hneda ale nejak do rysava, aspon sa mi zda :) To nie je teda vyhra :) Nabuduce si dam asi len bezfarebnu hennu alebo nejaky svetly odtien, ktory mi nechyti len vyzivi. Uvidim este ako ta henna zoxiduje po par dnoch na vlasoch.
Mandarinka bude v pohode, ja som citala, ze pridavaju aj pomaranc.