Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

sweet_lolitta

caute baby :)) no ja ju mam z prahy, ale na SR ju nedodavaju, pisala som im uz pred Mimi :(( Ale mam tam kamosku a ona tam studuje a 2x do mesiaca sa sem vracia, tak mi ju bude nosit :P zajtra si ju dam.

Lucinka33

Mimi, podla toho, co viem, tak velmi kvalitna je aj francuzska Hennecolor. Tu je na nich stranka, ak by si chcela: www.hennecolor.cz Ale asi sa velmi neoplati, lebo postovne len v CR je 130 CK, takze na Slovensko to bude velmi drahe.

zuzak

ahojte...mate niektora skusenost s hennou farby bordo(bordova)? Chyta to moc nacerveno? Mam teraz relativne tmave vlasy a chcela by som len taky odtien cerveny...Dakujem.

Lucinka33

Mimi, neviem, este som neskusala, trebalo by sa ich opytat. Ktovie kolko by stalo postovne a poplatky v banke. Ale mozno by sa s nimi dalo dohodnut na platbe v eurach, to by sa potom dalo.

Mimi323

Lucinka, nevieš či sa dá z tej stránky objednať aj na Slovensko? Je tam celkom dobrá cena , jeden balíček má 200g, takže je to dosť.
Sweet lolita, ty si odkial zohnala tú egyptsku hennu?

Lucinka33

Podla toho, co som nasla na nete, ta egyptska henna herb je od spolocnosti Lamda :) Tak je to asi to, co som si myslela. Mala by byt kvalitna. Ale tusim sa tak lahko nevymyva.

Najčítanejšie články