Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Mimi, podla toho, co viem, tak velmi kvalitna je aj francuzska Hennecolor. Tu je na nich stranka, ak by si chcela: www.hennecolor.cz Ale asi sa velmi neoplati, lebo postovne len v CR je 130 CK, takze na Slovensko to bude velmi drahe.
(na konci videa ukazu vysledny odtien)
co myslite baby,je toto cierna henna?www.youtube.com
ahojte...mate niektora skusenost s hennou farby bordo(bordova)? Chyta to moc nacerveno? Mam teraz relativne tmave vlasy a chcela by som len taky odtien cerveny...Dakujem.
Mimi, neviem, este som neskusala, trebalo by sa ich opytat. Ktovie kolko by stalo postovne a poplatky v banke. Ale mozno by sa s nimi dalo dohodnut na platbe v eurach, to by sa potom dalo.
Podla toho, co som nasla na nete, ta egyptska henna herb je od spolocnosti Lamda :) Tak je to asi to, co som si myslela. Mala by byt kvalitna. Ale tusim sa tak lahko nevymyva.
Aha, no o tej som zatial nepocula. A ako sa ti ju podarilo zohnat?