Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Mimi, som zvedava ako to dopadne. Ja mam zatial este mokre vlasy, tak neviem ci mi to chytilo silnejsie alebo nie. Zltok radsej daj nakoniec, asi by sa to fakt pokazilo a ten smrad si nechcem ani predstavit :D
Podla mna ta z DM tiez smrdi ako stuchnuta slama :) Ale ked do nej pridam napriklad kakao, tak to tu vonu prekyje.
Tak ste ma presvedčili, urobila som si hennu, dala som ju a balkon na slnko a na noc si ju dám. Ale žltok som tam ešte nepridala, to by sa mohol skaziť, nie? A tiež som pridala dva citrony a len trocha kokosoveho oleja, lebo mi už došiel :( Prišla som na to, že už nemôžem žiť bez kokosaku :D objednala som si ho cez net minulý týždeň, ale ešte mi nedošiel.
Mozes skusit dat si staru ciapku namiesto uteraka na noc. Ja to tak robim, ale aj tak mi to trochu vadi, tlaci ma na usiach :)
No tak potom drzim palce, nech ti chyti ako chces :) Kedy si ju ides dat?