Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Baby a keď mám okolo tváre čokoládovú a zvyšok mám svetlo plavú. Co by mi to spravilo, keby som si dala čokoládovú hnedú hennu...,??
oranzovy? no to si ma teda nepotesila..este cervenkasty by mi nevadil, ale z oranzoveho nebudem nadsena.. uvidim, zajtra idem dat hennu Lush.
ssissa, nechapem celkom :) chces hnedu alebo oranzovu? Ked hnedu, tak na Slovensku zozenies tu z DM, Lush Caca Brun, Himalayu, na nete Logonu. Ine znacky sa zhanaju u nas tazko. A hneda henna ti doda taky cervenkasty odlesk do hnedych vlasov.
baby....je aj niaka henna,ktora je na hnede vlasy...aby som mala len taky pranzovi odtien?
Brenda, henna je vacsinou vo forme prasku (DM, Hennecolor, egyptska Lamda...) A aku znacku vo forme kremu si mala ty? A kde si ju kupila?
po farbení som mala jemné a veľmi lesklé vlasy,mali aj príjemnú vôňu, boli veľmi pekné, ale po tých 2-3týždňoch sa vrátili do pôvodného stavu, dúfam,že čierna henna mi chytí na čierno-pôvodná farba mojich vlasov je svetlo-hnedá,hennu som mala vo forme krému,je aj vo forme prášku??o takej som ešte nepočula..?
inak brenda ja som skusala zmiesat ciernu a hnedu hennu z dm a nebol nejaky rozdiel oproti cistej hnedej. ale ja mam tmavohnede vlasy, mozno na tvoje by to chytilo lepsie.
brenda, ja nemám skúsenosti s hennou, ale chcem sa ťa opýtať, či ti to pomohlo na vlasy, vraj veľmi pomáha, vyživuje