Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

kacenka12

Baby a keď mám okolo tváre čokoládovú a zvyšok mám svetlo plavú. Co by mi to spravilo, keby som si dala čokoládovú hnedú hennu...,??

Mimi323

taký medeno zlatistý odlesk mala na svojich vlasoch - odrastoch. Ale inak myslim, že chytila pekne. Ja už neviem :D

Lucinka33

oranzovy? no to si ma teda nepotesila..este cervenkasty by mi nevadil, ale z oranzoveho nebudem nadsena.. uvidim, zajtra idem dat hennu Lush.

Mimi323

podľa mňa caca braun dáva orandžový odles. Bola u mňa sesterka a videla som jej vlasy. A myslím že väčšina hnedých odtieňov má orandžový odlesk.

Lucinka33

ssissa, nechapem celkom :) chces hnedu alebo oranzovu? Ked hnedu, tak na Slovensku zozenies tu z DM, Lush Caca Brun, Himalayu, na nete Logonu. Ine znacky sa zhanaju u nas tazko. A hneda henna ti doda taky cervenkasty odlesk do hnedych vlasov.

Lucinka33

Brenda, henna je vacsinou vo forme prasku (DM, Hennecolor, egyptska Lamda...) A aku znacku vo forme kremu si mala ty? A kde si ju kupila?

brenda

po farbení som mala jemné a veľmi lesklé vlasy,mali aj príjemnú vôňu, boli veľmi pekné, ale po tých 2-3týždňoch sa vrátili do pôvodného stavu, dúfam,že čierna henna mi chytí na čierno-pôvodná farba mojich vlasov je svetlo-hnedá,hennu som mala vo forme krému,je aj vo forme prášku??o takej som ešte nepočula..?

Lucinka33

inak brenda ja som skusala zmiesat ciernu a hnedu hennu z dm a nebol nejaky rozdiel oproti cistej hnedej. ale ja mam tmavohnede vlasy, mozno na tvoje by to chytilo lepsie.

kacenka 12

brenda, ja nemám skúsenosti s hennou, ale chcem sa ťa opýtať, či ti to pomohlo na vlasy, vraj veľmi pomáha, vyživuje

Najčítanejšie články