Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
baby neskusajte to
farbit henou by som vobec neskusala vobec to sa pouzivalo uz davno ked sa pouivala su aj ine moznosti
ahojte..chcem sa nieco spytat.
dala som si na vlasy hennu z DM a chcela by som si dat teraz chcemicku farbu(loreal feria)po akom case si ju teda mozem dat?kolko musim pockat? dakujem velmi pekne :) pekny den :)
Summer, netreba to robiť ako pri chem. farbe. Proste si to nadžab všetko na vlasz :) Ak máš vlasy len po plecia, tak by ti mala stačiť jedo balenie. Nechaj si to na vlasoch min. 3 hodiny, Ja si nechavam hennu aj celu noc. Henna ti nechyti tak silno ako chemická farba, ale farbu vlasov ti zjednoti.
Ahojte, chcem si dať cez víkend na vlasy hennu - tmavohnedú z DM. Idem to skúsiť 1x, mám chemicky farbené vlasy ale naposledy v januári - pôvodnú farbu mám svetlo hnedú, teraz tiež svetlo hnedá s melírom. Chcem sa spýtať či postup pri farbení je ako aj pri chem. farbách - či treba najskôr odrastené korienky nafarbiť a potom po celej dlžke, alebo je to jedno - všetko naraz? A tiež či mi to prekryje vyrastené korienky a či mi to nechytí do ryšava. Koľko balení si mám kúpiť ?- mám vlasy po plecia. ďakujem za odpovede
Tak potom nechapem preco Lush chvali tolku ludi na DV.cz. Ked to tu citam, mam pocit, ze je horsia jak ta z DM :)