Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
farbit henou by som vobec neskusala vobec to sa pouzivalo uz davno ked sa pouivala su aj ine moznosti
ahojte..chcem sa nieco spytat.
dala som si na vlasy hennu z DM a chcela by som si dat teraz chcemicku farbu(loreal feria)po akom case si ju teda mozem dat?kolko musim pockat? dakujem velmi pekne :) pekny den :)
Summer, netreba to robiť ako pri chem. farbe. Proste si to nadžab všetko na vlasz :) Ak máš vlasy len po plecia, tak by ti mala stačiť jedo balenie. Nechaj si to na vlasoch min. 3 hodiny, Ja si nechavam hennu aj celu noc. Henna ti nechyti tak silno ako chemická farba, ale farbu vlasov ti zjednoti.
Ahojte, chcem si dať cez víkend na vlasy hennu - tmavohnedú z DM. Idem to skúsiť 1x, mám chemicky farbené vlasy ale naposledy v januári - pôvodnú farbu mám svetlo hnedú, teraz tiež svetlo hnedá s melírom. Chcem sa spýtať či postup pri farbení je ako aj pri chem. farbách - či treba najskôr odrastené korienky nafarbiť a potom po celej dlžke, alebo je to jedno - všetko naraz? A tiež či mi to prekryje vyrastené korienky a či mi to nechytí do ryšava. Koľko balení si mám kúpiť ?- mám vlasy po plecia. ďakujem za odpovede
Tak potom nechapem preco Lush chvali tolku ludi na DV.cz. Ked to tu citam, mam pocit, ze je horsia jak ta z DM :)
kacenka12, to musis skusit, tazko povedat. najlepsie na jednom pramienku. mozno ti to nechyti vobec alebo ti to moze hodit rozne odtiene :) a inak cokoladovo hnedu hennu neviem ci maju. vacsinou su odtiene bud cisto hneda alebo gastanova.. cokoladovu by som chcela, ale nikde som nevidela.