Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Tak daj hnedu a potom uvidiš. Na prvykrat ti to aj tak nechyti silno. Na hlave to treba nechať čo najdlhšie, minimálne 3 hodiny, ja nechávam aj celú noc.

mirka 23

Daj hennu, chytí ti tak ako šampon (verím že lepšie) ale nezničí ti vlasy. Môžeš zmiešať aj tmavo hnedú s čiernou, ak chceš tmavšiu hnedú. Henna je super fakt.

A.nett

cawte baby, chcela by som tmavo hnede vlasy, ale nie az cierne a nechcem farbu, lebo tmavej sa zevraj tazko zbavuje. asi pred mesiacom a pol mi kadernicka davala tmavo hnedu ale uz to mam dost vytahane od slnka a chcela by som si sama nafarbit. Poradte mi prosim ci si mam dat hennu alebo nejaky tmavsi sampon...co je lepsie? a co lepsie chyta? s hennou nemam ziadne skusenosti.. diky

mirka 23

Zujky, myslim že je to jedno kedy si dáš. Chytí ti to, ale nie až tak dobre, ako za leva :) Hlavne sinedavaj ak máš menštruaciu. Dnes su ešte vodné znamenia, tak dnes si radšej nedavaj, ale potom kedykoľvek. Viem, že cez vodne znamenia by sa nemali umyvať vlasy, ale nie som si istá, či to nejak ovplyvní aj hennouvanie.
A citronovu šťavu myslíš do henny? Ja si ju dávam vždy a v pohode. Podľa mňa, henna lepšie chytí ak pridáš citron.

zujky

ahojte baby ... prosim Vas chcela by som si dat citronovu stavu na vlasy.. len sa predtym chcem poradit s vami. Nevysusuje to? Ja som prirodzena blond.. ale hennujem (samozrejme :o)) ) dakujem kocky... .

aa MIMI prosim ta kedy by som si mohla dat najblizsie ale fakt najblizsie hennu farbu... ja viem,ze len teraz som premrhala termin:-(( ale uz nechcem cakat zase na leva pannu.
Je nejake obdobie v lune kedy by si to vobec neodporucila ?._
DAKUJEM TI _ VAM KRASNE ! ! !

Mary