Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ja som tiez zacinala s tou z DM, ale slabo mi chytala, teda takmer vobec, lebo mam tmavohnede vlasy. Skus dat 1 balicek hnedej a 1 ciernej. Malo by ti to stacit, ak budes setrit. Ked nie, potom si dorobis zvysok.
no.. vies ja som to chcela 1. krat vyskusat a videla som to v DMku tak som automaticky kupila hned dneska tu. mam dat radsej vsetko? 2 balicky ciernej a 2 hnedej? alebo len 1 hnedej? ja nwm.. proste vlasy som si nikdy sama nefarbila vzdy kadernicka a sampon alebo farba, takze som cchela nieco zdravsie a uz mam viac menej vyzmyvany sampon a mam teraz svoje lenze tie sa mi moc nepacia, chcem tmavsie..
A.nett ja som skusala miesat ciernu s hnedou z DM, ale ta cierna je velmi slaba. Tak pravdepodobne to bude len hnede. Ak by si chcela tmavohnedu, treba kupit kvalitnejsiu hennu. Napriklad ja mam hennu Muller z Rakuska, ta chyta intenzivne a lesknu sa po nej viac vlasy :}
ja som ti to poslala na ten na zoznam.. co mas ked na teba kliknem.. :-( vies si to tam kuknut? :-)
a mam este otazku, myslis ze mi to chyti aj na take pricesky co mam? to su zo zivych vlasov... a ked dam 2 hnede a 1 ciernu nebude to moc blede? ci ta cierna je dost taka intenzivna, chystam sa to zajtra poriesit, rano si to dam a poobede to dam dole aspon tie 4 hodiny nech to mam..
noo ja mam tak po prsia.. :-) no neviem to opisat.. :-) taky polodlhe a neviem.. pockaj daj meil poslem ti foto:-)