Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Lucinka, trikrát som bola na slnku a vlasy mám svetlejšie, takže som rada. Ale tá henna sa mi uplne ešte nevymyla, ale už to vidno, len veľmi slabučko, mám sem-tam taký lesk vo vlasoch.

A.nett

a nebude potom moc riedka? baby opiste mi cely postup ako to vy robite nech sa nerapim s navodom.. na umyte vlasy date hennu hej? a ako to zamiesate?

Lucinka33

Jasne, drzime palce :) Ano, s citronovou stavou to lepsie chyta. Lebo ta kyslost vraj aktivuje pigmenty v henne. Pridaj do nej kludne stavu z 1-2 citronov.

A.nett

no.. baby tak drzte palce nech to pekne chyti, lebo ako to tu citam vsetci su s nou spokojni a maju super vlasy a ja si ich nicim farbami.. :-( zajtra si to dam. :-) a co som tu citala ta citronova stava? lepsie to s nou chyta?

Lucinka33

ani mne by sa nechcelo cakat, preto nerobim testy :)) ved skus, ta z DM chyta aj tak slabo a na prvykrat este nebude ta henna navrstvena a lahko sa ti to vymyje.
Inak Mirka, tebe sa uz vymyla ta henna? :) Lebo si vravela, ze na leto si chces nechat zosvetlit od slnka a nehennujes.

A.nett

a to mam nechat len na jednom pramienku 3 hodiny ze ako to chyti a potom na celu hlavu a dalsie 3 hodiny cakat? fu.. :-) ja mam svoje hnede.. a ked tam dam tu ciernu hadam to nechyti na rysavo..

A.nett

este 1 vec .. nechyti mi to docervena??? alebo dorysava???hm? take nechcem, to by som hned musela ist na farbenie chemiou.. :-)

mirka 23

Pozerala som fotky a podľa mňa ti uplne stači 1+1. A tiež si myslim, že na prvýkrát ti stačí henna z DM, ak sa ti to bude páčiť, tak daš potom kvalitnejšiu.