Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
a nebude potom moc riedka? baby opiste mi cely postup ako to vy robite nech sa nerapim s navodom.. na umyte vlasy date hennu hej? a ako to zamiesate?
Jasne, drzime palce :) Ano, s citronovou stavou to lepsie chyta. Lebo ta kyslost vraj aktivuje pigmenty v henne. Pridaj do nej kludne stavu z 1-2 citronov.
no.. baby tak drzte palce nech to pekne chyti, lebo ako to tu citam vsetci su s nou spokojni a maju super vlasy a ja si ich nicim farbami.. :-( zajtra si to dam. :-) a co som tu citala ta citronova stava? lepsie to s nou chyta?
ani mne by sa nechcelo cakat, preto nerobim testy :)) ved skus, ta z DM chyta aj tak slabo a na prvykrat este nebude ta henna navrstvena a lahko sa ti to vymyje.
Inak Mirka, tebe sa uz vymyla ta henna? :) Lebo si vravela, ze na leto si chces nechat zosvetlit od slnka a nehennujes.
a to mam nechat len na jednom pramienku 3 hodiny ze ako to chyti a potom na celu hlavu a dalsie 3 hodiny cakat? fu.. :-) ja mam svoje hnede.. a ked tam dam tu ciernu hadam to nechyti na rysavo..
je mozne, ze to bude mat rysavy odlesk..ak sa toho bojis, skus si ju dat najprv na jeden pramienok vlasov
este 1 vec .. nechyti mi to docervena??? alebo dorysava???hm? take nechcem, to by som hned musela ist na farbenie chemiou.. :-)