Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
dnes som si farbila vlasy a skoro vobec mi to nechytilo, mala som to asi 4 hodiny. vlasy su trosku tmavsie, ale moc ta cierna nechytila...ale mam neporovnatelne lepsie vlasky na dotyk, uplne vazne to asi vyzivuje, lebo mam teraz uplne uzasne vlasy.len skoda ze to tak straaaaaasne smrdiiii..
pokial si menis farbu vlasov o z jednej farby na druhu(nie len o nejaky odtien)tak zajdi ku kadernicke, lebo potom to takto dopadne...a kazda farba(aj henna)skodi vlasom...takze potom si nezabudni dat na vlysy zabal alebo aspon balzam
Oki, nie je zaco. Potom napis ako to dopadlo.
Takto to vyzera: i362.photobucket.com
Ak chces, mozem tie henny odfotit, aby si vedela ako vyzeraju a hodim sem link.
Aha, no ja som ciernu z DM skusala s hnedou miesat a ta cierna nic nechyta. No ked ides do Madarska, tak ti viem poradit. Ja mam hennu Muller, kupuje mi ju brat v Rakusku, ale Muller drogerie su aj v Madarsku.Pozri na tejto stranke v akych mestach www.mueller.de Ja mam doma aj ciernu a ta fakt silno chyta (tiez som ju miesala s hnedou). Ale priprav sa na to, ze budes mat od nej zababranu celu kupelnu a mozno to bude aj kus pustat z vlasov :) Ale inak je ta cierna fajn, aj sa krasne lesknu vlasy.
Ciernu farbu na cierne vlasy... Ano z DM... Musim pokukat asi po inej niekde v madarsku..
Dione, nezufaj, na prvykrat to skoro vobec nechyta. Mne asi az na tretikrat chytilo len odlesk. A davala si tu z DM? Lebo ta farbi velmi slabo. Aky odtien si davala a akej farby mas vlasy?
No a mne sa nedalo sem pisat a vela ludi mi nevedelo poradit a pokazila som to. Zmiesala som henu s tymi prisadami a nechala som to asi hodinu adstat a potom som si to dala na vlasy na 5 hod a vysledok- ziadny:(((