Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Urtekram som kupila v jednom bio obchode v Nitre. Inak som ho nevidela nikde, len na nete.
A Lavera ti stale vyhovuje? Ja pouzivam Urtekram. Mam s Aloe Vera a ten je super. Ale kupila som si k nemu aj cajovnikovy Tea Tree, mal byt na citlivu pokozku hlavy, ale robia sa mi z neho lupiny :(
Mimi, to s tym kokosovym olejom robim tiez niekedy tak isto. Dam si ho pred umytim na urcitu dobu na konceky. A povedala by som, ze to aj celkom pomaha. Len mam taku dilemu, ze ho treba umyt jemnym samponom, aby sa nevysusili vlasy, ale zas ked je sampon prilis jemny, tak vlasy ostanu mastnejsie na tych koncoch :)
Maly Vetrik, to je tazko povedat ci ti to tak chyti, treba vyskusat. Ale ta z DM je asi slaba aby prekryla odrasty. No neviem, neskusala som davat na odrastene vlasy.
oki.. dakujem, dam vediet ako to dopadloa tak.. este raz dakujem velmi pekne za rady a tesim sa na vysledok..:-)
A.nett daj si do tej henny najprv citron, potom dolej horucu vodu, tak aby to nebolo prilis riedke ani prislis huste. je dobre pridat aj olej, ak mas kokosovy alebo olivovy alebo nejaky iny. dobre to premiesaj. potom zacni nanasat. nakoniec si daj na vlasy foliu a na to bud uterak alebo lepsie je staru ciapku.
Ahojte, este nikdy som si nefarbila vlasy hennou, ale kedze je to prirodna farba, chcem ju vyskusat, pretoze po predoslej Palette sa mi vlasy dost poskodili...Mam asi 10 cm vyrastene svoje hnede vlasy, a na koncoch taku vytiahnutu hnedocervenu...Moja otazka je, ci mi henna prekryje tu vytiahnutu farbu a ako mi zafarbi moje prirodzene strednehnede vlasy, ak si kupi odtien hneda... ? (farbila som si vlasy cca pred tristvrterokom)...Chcem mat jeden odtien na celych vlasoch...Dakujem za odpoved.