Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
no akurat som si dnes dala znova ale len ciernu uvidim ako to chyti.. ja ani nechcem ze ciernu .. taku tmavo hnedu az ciernu ale nie uplne ciernu.nabuduce vyskusam kvalitnejsiu..asi tu Muller co spominas, lebo ideme aj tak do Budapeste nakupovat tak sa tam poobzeram.. :-)
Mirka, s tym Lushom s tebou suhlasim. Nerozumiem, co ho tak vsetci chvalia. Citala som na neho pozitivne ohlasy na dlouhevlasy.cz a aj na nejakych anglickych strankach. A velmi mi nechyta, je hrozne aromaticka a okrem toho sa to otrasne vymyva. Pretoze obsahuje take ciastocky akoby zrnka piesku.
A.nett a ta pani Yvett mi este pisala, ze idu doplnit sortiment o francuzsku Hennecolor. Ta by mala tiez silno chytat. Vyskusam ju, ked mi pride a dam vam vediet.
A. nett, pisala som tu o henne Muller, ale tu maju v Rakusku, Nemecku, Madarsku atd. Ked chces zohnat nejaku na Slovensku, skus Lush, ta by ti mohla chytit, aj ked mne velmi nechytila. Bola som kus sklamana, lebo ju dost chvalili. Zozenies ju v BA v Auparku alebo cez net na www.lush.sk . Aky odtien teda chces? Ked cierny, tak ma napadlo, ze jedna pani tu predava indicku hennu, tu som neskusala, ale maju aj ciernu 100 g za 6,80 + 2 eura postovne. Napis jej mail, iste ti rada posle ponuku. Jej mail je yvettemarquise@yahoo.fr .
no dnes si to dam este raz na noc, nechcem ciernu ale taku tmavo hnedu, tak dam si teraz len ciernu a uvidim.. :-)lebo som si dala vcera ciernu a hnedu. aku znacku by si mi odporucila taku co chyta? a kde bu som to zohnala?
Sediet v kadernictve minimalne tri hodiny s hennou na hlave by bola dost nuda :) A malo by na tom zarobili..asi to je jednym z dovodov, preco nehennuju v kadernictvach.
Mnamka, to mas odkial, ze henna skodi vlasom? To nie je ako chemicka farba, funguje na uplne odlisnom principe a je cisto rastlinneho povodu. Precitaj si nieco o nej dlouhevlasy.cz
A.nett, tak to je super, ze ich mas tak vyzivene, ked chces ciernu, musis skusit inu znacku, ta z dm na cierno nechyta.