Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Tiez som pozerala na tu hennu na Naturcosmetic. Maju tam postovne 280 Sk!? Su normalni?
hennu najdete aj na stranke naturcosmetic.sk
Skoda, hennu v Lushi nemaju na sklade a ani ju nedostanu do konca jula ,kedy konci ta akcia :( Takze tu zlavu nevyuzijem.
Ahojte, dnes mi prisiel mail z Lushu, ze maju na vsetok tovar 50 % zlavu! Teda aj na hennu. Asi este vyskusam od nich gastanovu.
gloss, vo Viedni je zopar pobociek Muller drogerii, tam by si mala zohnat. Tu su adresy drogerii Muller vo Viedni: www.mueller.de
kočky a kde najbližšie v Rakúsku kúpim hennu Muller? som z BA, dakujem
Nemas za co. Cierna chyta tak na modro-cierno, ziadna rysava. Lebo je to indigo a to takto farbi. Ked budes kupovat ciernu, tak citaj zlozenie, nech tam nie su ziadne chemicke svinstva. Moze tam byt len indigofera tincotria (ako napriklad aj v Muller) alebo este nejake bylinky.
:-)jasne diky za rady a cierna nechyta na rysavo vsak nie?
Tak ak nechces ciernu, ale tmavohnedu, zmiesaj nejake kvalitnejsie henny - hnedu a ciernu. Ale daj asi viac hnedej, lebo ta cierna ju inak moze prerazit.