Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

ja nie, lebo nemaju blond, ale mala by byť dobrá a myslim že nie je ani drahá asi 6 eur za 100g, tá DMková je len 33g.
Takže tá čo davala link Delphia, nie je až taká drahá, len to poštovné.

Lucinka33

Lagie, ja mam teraz hennu Muller, maju ju v Rakusku, Nemecku atd. Ty chces tusim ciernu, vsak? Ta cierna by ti mala chytit. Ja som skusala miesat ciernu s hnedou a dost tmave to bolo.

No a ak by sa ti podarilo zohnat na predaj nejake henny za rozumnu cenu napriklad egyptsku Lamdu, bolo by to fajn. A ked nemozes zohnat Hennecolor, citala som, ze porovnatelna, tiez francuzska henna je Hennedrog. Alebo nejake arabske menej zname henny by mohli byt tiez fajn.

Delphia, ked si kliknes na objednat hennu, vpravo na stranke ti zobrazi taky maly formular - nakupny kosik a je tam postovne 285 SK.

lagie

inak baby ospravedlnujem sa ze som sa vam neozvala s tou Hennou z Francuzska ale ozaj sme nezohnali ciernu a ani hnedu,ale zase sa po nej poobhliadnem, lebo ta z DM vobec nechyta hruuza