Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

miriam78

sweet_lolitta: dakujem za rady. vselico som si o henne precitala, len som mala obavy ako to vypali ked ju vyskusam. kde kupujes tu egyptsku hennu?

sweet_lolitta

Ahojky miriam, zacinas s hennou rovnako ako ja. Mam chemicky zafarbene odrastajuce vlasy na cerveno a nechala som ich najprv 5 tyzdnov bez chemia a potom zacala s hennou cervenou. Vobec nic zle sa nestalo, akurat mi henna pekne chytila na cerveno na tych odrastajucich vlasoch, na mojim o ministupienok tmavsie. Ja som zacala s cervenou hennou Lush, no neodporucam ti ju. Moje vlasy boli zlto oranzove a farba sa velmi rychlo vymyvala a regeneracia bola slaba. Ja som absolutne najspokojnejsia s egyptskou hennou. Je to prava henna, vlasy som v zivote nemala lesklejie a dobre sa nanasa :))

miriam78

ahojte, vidim, ze mnohe tu mate bohate skusenosti s henou. ja by som chcela len zacat. doteraz som si farbila vlasy chemicky na medenu farbu. najprv by som chcela zacat len s bezfarebnou hennou na zregenerovanie vlasov. moze sa aj tato bezfarebna henna \"bit\" s chemickou farbou? (nefarbila som uz asi 5 tyzdnov). ako chyta henna (cervena alebo nejaky medeny odtien) na chemicky nahrdzavo zafarbene vlasy? alebo je lepsie nechat vlasy odrast a az potom zacat farbit hennou? dakujem za odpovede.

Lucinka33

Mimi, mne prisla tiez ponuka od tej pani a ona ma len pakistansku a indicku hennu. Egyptsku nema. A z tych farbiacich ma len ciernu a cervenu. Ale pisala mi, ze planuju rozsirit sortiment aj o Hennecolor.
Ja som z Ciech este nic neobjednavala.
Inak, mam doma uz hnedu Hennecolor, to mi poslala jedna kamoska, ona to mala z Anglicka.

mirka 23

Lucinka, no to je tá, čo mi ponukala ta pani, len ona myslim vtedy blond nemala. Tak toto by som brala. Vieš, henna blond je vždy len zlatá, tak čo už...
A ty si odtiaľ skušala objednať? Že kolko vyjde poštovné z čiech.

lagie

no ale ten zabal vazi az cez 1 kg, takze preto 2,2 no kazdopadne nejaku by som rada vyskusala aj inu tu hennu, takze dakujem za typy

Lucinka33

No ale to postovne riadne prestrelili, to nemoze tolko stat, ved to bude lacnejsie, ked dojdem do BA osobne :) A tiez je zaujimave, ze maju ceny este v SK a nie v eurach. Mozno uz skrachovali, ked mali take ceny a neoplatilo sa im to uz precenovat :D

Lucinka33

Ani ja som este Lamdu neskusala. Ale vraj sa nevymyva. Mimi, ale pozeram na tejto stranke, ze sice nemaju blond odtien, ale maju zlatu, tak to je asi taky zlaty blond web.telecom.cz Ale nemaju ciernu pre Lagie.

lagie

no nech idu do kelu s takych postovnym, teda posta isla teraz s cenami hore co sa ani mne nepaci, lebo zabal mam za litrovy za 4,2 a postovne je 2,2 a to je najmensie ako mozem dat