Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

gloss, ten preliv od logony som nemala, tak fakt neviem. Ale ako som ti už písala, pridaj do henny určite olej, najlepší je kokosový, ale môže byť aj olivový, žltok a citronovu šťavu. A nemyslim si, že Henna z DM je hrozná, ja som zatiaľ len na nej, keďže blond odtieň nemôžem iný zohnať.
adina, no ale mala si tu hennu alebo nie?

gloss

mirka23 - hej, dal som si ten hennový preliv od Logony a tie moje vlasy boli strašne suché tak som vyše mesiaca regenerovala ako blázon a potom som si dala casting gloss a supéér :) zrejme tie moje potvory potrebujú chémiu :D ale aj tak ma láka henna ešte chcem skúsiť tú hennécolor takže čakám na mail od Ivett a odkladám vypadnuté vlasy pri česaní ako vzorku a určite si potom objednám a vyskúšam teda najprv dám odskúšať mamine a ked to bude dobré tak skusim na mojej vzorke :)

adina

hello holky, chcem sa spytat ze ked si hennujem vlasy mozem si dat medzitym aj farbiaci sampon na vlasy alebo nie? diky

mirka 23

gloss, no nestalo sa mi, aby som mala také tvrdé a nerozčesateľné vlasy. Ale použivam praškovu hennu. A pridavam do nej kokosovy olej, žltok a citron a po hennovani si davam ešte klasicku masku (genera), potom je to OK.
A to akože si prešla potom späť na chemickú farbu?

sweet_lolitta

miriam> egyptsku hennu mi kupuje kamoska z ceska, lebo u nas som ju nevidela na celom SR :( Ale je tu na fore jedna pani, ktora predava tusim indicku, co je tiez kvalitna a nie je tak draha.
Tu jej jej mail (yvettemarquise@yahoo.fr), mne poslala aj cennik a zoznam produktov a baby tu vraveli, ze su s nou spokojne :)

gloss

juj, baby ja by som tiež tak rada išla do henny :) ale 5 rokov som si odfarbovala svoje tmavohnedé vlasy na blond a čítala som že v tomto prípade je lepšie si dať najprv hennový preliv s odstupom cca 4-5 týždňov od posledného chem.farbenia a až potom hennu, že vlasy treba na hennu pripraviť. Tak som si objednala hennový preliv Logona-síce pekne chytil aj lesk bol ale vlasy ostali také strašne tvrdé-suché, no, nevedela som ich rozčesať a ked som si na ne švacla kondiš tak ešte viac stvrdli-jak beton, no, des tak som sa dosť zľakla a začala som používať casting gloss-ten je super, vlasy krásne lesklé a hodvábne ale aj tak ma strašne láka henna, vám kočky ktoré ste takto z odfarbovania prešli na hennu sa to nestalo žeby ste mali vlasy také tvrdé jak dróty a nedali sa rozčesať? normálne som sa pri rozčesávaní potila :D možno keby som hneď išla na práškovú by sa to nestalo ale teraz sa bojím :( inak aj ja som pre moju máti objednala hennu Mumtaz od p.Ivett a chytila jej dosť svetlo a na šedinkách viac dooranžova, čakám keď bude mať v ponuke hennécolor bordo alebo mahagon tie sú tmavšie červené síce obsahujú pikramát :( ale farba zase lepšie drží a nevymýva sa tak rýchlo :)