Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

alicaMihalov

Dakujem ti Mirka:-) si zlatunka!
Dam na ,,uzastny" pokec:
Lauren38@azet.sk
:-) este raz Dakujem :-).
Ozaj mirka a v zime mas ake vlasky... su velmi stmavnute od henny?
D :-)

AlicaMihalov

ahojte dievcence je tu prosim Vas nejaka blondinka, zlatovlaska... co mi bola taka zlata a mohla by mi poslat fotku svojich hennovanych vlaskov?
Velmi sa chcem na hennu odhodlat.. .
Vsetko som si uz o nej poprecitala,zistila... .Len by ma zaujimali take fotky.
Bola by som Vam velmi vdacna.
DAKUJEM :-) Alica

Lucinka33

Baby, skoda, prave sme prisli o jeden z mala zdrojov henny na Slovensku. Slovensky Lush konci. Prisiel mi od nich takyto mail:

LUSH KONČÍ NA SLOVENSKU

Milí priatelia, s ľútosťou Vám oznamujem smutnú novinku, ktorú som sa dozvedela predvčerom. LUSH SLOVAKIA sa zatvára od 30.7.2009. Spolu s kamennou predajňou sa zatvára samozrejme i onlineshop.
Bohužiaľ Vám to oznamujem až teraz, ale sama som sa to dozvedela predvčerom (sobota).
Najbližšia predajňa vašej oblúbenej kozmetiky sa nachádza vo Viedni, viacej informácii na www.lush.at. Samozrejme, dá sa objednávať aj cez ich onlineshop.
Klub LUSHU (narodeninové bonusy),prevezme LUSH AUSTRIA.
Váš smutný LUSH TEAM SLOVENSKO
P.S. Objednávky už neexpedujeme (od 20.7.2009)

Lucinka33

adina, vyskusaj kvalitnejsiu hennu. jedna pani tu ma v ponuke indicku a pakistansku. tie ti podla mna chytia na cierno.

adina

no bohuzial mne to nechyta, davam si hennu uz 2 mesiace vzdy tak po dvoch tyzdnoch ale teraz mam uz uplne hnede vlasy a ja chcem cierne, tak preto ten sampon

mirka 23

Adina, v každom prípade sa musiš rozhodnuť, či chceš davať hennu, alebo chemické farby. Kombinovať nie je dobré. Buď dávam chemicku farbu, alebo hennu.

mirka 23

lebo nechapem prečo chceš davať ten šampon. Lebo ja by som na tvojom mieste dala ešte raz radšej hennu, tú môžeš dať aj hneď, na druhykrát ti chytí lepšie a hennu treba nechať pôsobiť aspoň 3 hodiny.
Nevyhovovala ti farba?
šampon by som na tvojom mieste dala radšej až po dvoch - troch týždňoch.