Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

mirka 23

Lucinka, písala mi Yvette, že budú mať viac znaciek: HENNECOLOR, KARISHMA, TOP-OP, HESH, MUMTAZ, povodom z Francuzska, Indie alebo Pakistanu.
Najbližšie budú mať hennecolor a Karishmu, ktorá je vraj dosť kvalitná. Keby mali blond, ta ja si to na jeseň objednavam :)

Lucinka33

Ja som mala len indigofera tinctoria, cize je to ciste indigo. Ta tvoja mozno bude kvalitnejsia, ked je z Indie ci Pakistanu. Dolezite je, aby tam neboli ziadne chemikalie a malo by to byt v pohode. Mozno ti nebude tak pustat, ved uvidis.

lagie

este mi neprisla, len vcera som si ju objednala, tak neviem kedy mi ju posle na dobierku, v zlozeni je len black henna powder, takze je cista, ty si tam mala co v zlozeni?

Lucinka33

Nie, na vankus nepusta, to sa neboj. Len pri umyvani to ide dost dole. A nakremuj si tvar okolo vlasov aj krk pred aplikaciou a daj rukavice, aby ti neostali modre ruky. No mozno tvoja henna nebude tak pustat, ja som mala ciernu Muller, to je ciste indigo. Co je v zlozeni tej pakistanskej ci indickej, co mas? Kedy si ju ides davat?

Lucinka33

Lagie, som zvedava aj ja. Ale pocitaj s tym, ze bude z toho kopec bordelu :) Ja som si minule miesala ciernu s hnedou a ciernej bolo len kusok a este asi 3 tyzdne po hennovani tecie z vlasov modra voda, ked umyvam :)

lagie

cawte holky, tak ja idem vyskusat tu ciernu hennu od tej pani co ste sem dali jej mail, soom veelmi zvedava, lebo ja uz chcem mat cierne vlasy konecne, dam vam vediet potom

tifany

baby davala som si hennu hnedu a chytilo mi to dorysava tak som si to prekryla tmavym samponom? spravila som moc zle??

mirka 23

Poslala som ti. Oni od henny ani tak netmavnú, farba ti ostane, len budeš mať taký zlatistý lesk. Ak chceš, tak môžeš mi poslať tvoju fotku akú máš farbu vlasov.