Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Kuku, co myslis pod prirodnou hennou? Bezfarebnu? Ci taku farbiacu, ale bez chemikalii? Na Slovensku je tazke zohnat kvalitnu hennu, v DM predavaju taku slabu. Ja mam teraz hennu z Rakuska a este mam Lush. Ale zial, Lush uz na Slovensku skoncil. A potom tu predava jedna pani indicku a pakistansku hennu. A ma aj bezfarebne zabaly.
baby odkial beriete prirodnu henu? mate nejake dobre stranky odkial si objednavate a ste spokojne? diky:)
Tak to ti riadne vytiahne farbu :) Ja som si ani nevsimla, ze by mi slnko zosvetlovalo farbu, ale raz mi mama pozerala vlasy a vsimla si, ze horne mam hnede a spodne takmer cierne :) No inak skoda, ze dnes nie je ten lev, lebo nemam prave co robit a rozmyslam o hennovani :) Najradsej by som ju dala teraz :)
Davam si az 100g, lebo je to napisane aj v navode na krabicke(na kvalitnejsich hennach), ze na dlhe vlasy tolko treba. Tej z DM som si tiez davala malo, ale tam som pridala kopec kakaa, aby som to vobec nejak rozdelila a na vlasoch som mala len tenku vrstvicku henny. Ja praveze dost hennujem kvoli ochrane pred slnkom. Chcela som si nahennovat az pred dovolenkou, ale uz nemozem vydrzat, tak dam teraz v piatok :) Som uz zvedava na Hennecolor, vraj chyta na tmavohnedo, co ma tesi.
Nechcem, lebo henna obali vlas, čiže aj perfektne chráni pred slnkom a to ja potrebujem. A mám ešte od Yvett také bezfarebné kury na vlasy práškové a tam je písané, že super ochraňuje pred slnkom. No ale tak čo už, nejak to prežijem, lebo chcem mať svetlé vlasy. Ty potrebuješ až 100g henny? Mne stačili 2 krabičky z DM (2x33g)A keby som si objednavala, tak si už objednam viac.
Co ja viem, farby ma po necelych 7 eur plus postovne 2 eura a to sa mi na jedno farbenie zda dost vela, kedze mi treba celu krabicku - 100 g. Mirka, tak si daj aspon bezfarebnu hennu ci ani tu nechces?
mirka, tak to je super, ktovie za ake ceny to bude. Ja mam doma hnedu Hennecolor, idem hennovat v piatok, tak potom dam vediet ako chyta :)