Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Mirka, nie je to ta, co si dala link. Mala som klasicku praskovu hennu, ziadnu chemicku. Je to tato: www.barvylaky.com (Ale v hnedej farbe, nenasla som lepsi obrazok, lebo oficialna stranka www.hennecolor.cz mi prave nejde). Nechala som ju posobit 4 hodiny a pridala som kokosak a asi dve lyzice jablcneho octu.

mirka 23

Luci, tá Hennecolor je kremova? Mala si tuto?
www.mgmplus.sk
A ako dlho si si ju nechala pôsobiť? A pridavala si tam kokosak a ostatné veci?

riderka

ludiaaa pomoooooc ... mala som plave vlasy .. dala som si hennu lebo som xela hnede vlasy ... ze volaky tizian ... a teraz mam rysave ... vyzeraaa to .. no jedna katastrofa .. mozem nato hodit chemicku farbu ? ze daky blond ? chyti to normalne ?

Lucinka33

lady bug, dakujem :)

Vcera som si davala tu hnedu Hennecolor, chytila celkom dobre, zda sa mi, ze mam kusok tmavsie vlasy, ale nie velmi. A pekne sa lesknu, takze spokojnost.

dionee

neni davno som isla do obchodu so zdravou vyzivou a mali tam aj drogeriu aj nejake heny. nemali ciernu a tak som si dala objednat. Dojde do tyzdna. Napisem potom co za znacku a ako chyta. V budapesti som muller nenasla, no hruuza

Lucinka33

gloss, ano, mam hnedu hennecolor. chcela som farbit v piatok, budem mat cas. alebo mozno v nedelu. ale mne na tom az tak nezalezi, neriadim sa velmi podla luny. skusala som niekedy umyvat vlasy podla luny, ale zdali sa mi rovnake a je to aj dost obmedzujuce :)mne sa najviac pacia odlesky do hneda, rozne odtiene hnedej, to je pekne, aj ked tazko dosiahnutelne hennou :)

gloss

Lucinka ty máš hnedú hennecolor? juj to som zvedavá ako ti chytí a farbi v sobotu alebo v nedelu vtedy je luna v panne a farba mi mala lepšie chytiť-držím palce :) inak mne sa páčia odlesky- jediné ktoré nemusím tak dohrdzava :( ale do červena, fialova, modra to je moje :)