Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Inak, ta henna, co si na nu dala link je Venita henna color, nie Hennecolor. Je to skor taky polochemicky preliv.

Lucinka33

Mirka, nie je to ta, co si dala link. Mala som klasicku praskovu hennu, ziadnu chemicku. Je to tato: www.barvylaky.com (Ale v hnedej farbe, nenasla som lepsi obrazok, lebo oficialna stranka www.hennecolor.cz mi prave nejde). Nechala som ju posobit 4 hodiny a pridala som kokosak a asi dve lyzice jablcneho octu.

mirka 23

Luci, tá Hennecolor je kremova? Mala si tuto?
www.mgmplus.sk
A ako dlho si si ju nechala pôsobiť? A pridavala si tam kokosak a ostatné veci?

riderka

ludiaaa pomoooooc ... mala som plave vlasy .. dala som si hennu lebo som xela hnede vlasy ... ze volaky tizian ... a teraz mam rysave ... vyzeraaa to .. no jedna katastrofa .. mozem nato hodit chemicku farbu ? ze daky blond ? chyti to normalne ?

Lucinka33

lady bug, dakujem :)

Vcera som si davala tu hnedu Hennecolor, chytila celkom dobre, zda sa mi, ze mam kusok tmavsie vlasy, ale nie velmi. A pekne sa lesknu, takze spokojnost.

dionee

neni davno som isla do obchodu so zdravou vyzivou a mali tam aj drogeriu aj nejake heny. nemali ciernu a tak som si dala objednat. Dojde do tyzdna. Napisem potom co za znacku a ako chyta. V budapesti som muller nenasla, no hruuza

Lucinka33

gloss, ano, mam hnedu hennecolor. chcela som farbit v piatok, budem mat cas. alebo mozno v nedelu. ale mne na tom az tak nezalezi, neriadim sa velmi podla luny. skusala som niekedy umyvat vlasy podla luny, ale zdali sa mi rovnake a je to aj dost obmedzujuce :)mne sa najviac pacia odlesky do hneda, rozne odtiene hnedej, to je pekne, aj ked tazko dosiahnutelne hennou :)