Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
lagie, to je skoda, ze ti nechytila.. a tu indicku si si neobjednala? viem, ze aj taku ma ta pani v ponuke. Ale ked sa ti podari niekedy zohnat tu hennu Muller, tak ta ti podla mna chyti na cierno. Ako pise gloss, obsahuje ciste indigo, mala som z nej aj modre ruky :)
lagie-ja som vysondovala nasledovné,že ako sa dá zistiť či je čierna henna naozaj kvalitná a že kvalitná čierna henna musí obsahovať indigo aby pekne chytila.
Takže sa odoberie trocha zo sáčku do misky zaleje sa teplou vodou – normálne ako pri henne a nechá sa posobiť cca 45 min. ak pustí namodralé farbivo – znamená že obsahuje indigo a je kvalitná, ak sa sfarbí na hnedo alebo čierno tak obsahuje toxickú PDD zdraviu nebezpečnú a može sposobiť silné alergie ak sa nesfarbí žiadno tak je stará.
možno že tento postup niekomu pomôže :) a ušetrí čas nanášaním, pôsobením a nakoniec zistením, že to nechytilo :(
ahojte holky, taaak mne ta cierna pakistanska henna vobec nechytila na cierno, mala som ju celu noc cca 8 hodin a po ciernej ani stopy, trosku mi to prekrylo ten rysavy odlesk po tej henne z dm ale to je tak vsetko
Evca, nesposobil ti to sampon alebo balzam?
No to som si dala,najkôr to vyzeralo po henne dobre,písala som predvčerom,pekný lesk,dva dni po farbení vlasy pri pokožke mastné a od pol hlavy príšerne vysušené,nemôžem ich ani rozčesať,som veľmi sklamaná,no asi nemám vlasy vhodné na farbenie hennou,škoda
kiki na, to ti neviem povedat, Venitu som neskusala, ale podla toho, co som citala nici vlasy urcite menej ako klasicka chemicka farba.
Moja sestra si farbí vlasy hennou roky a má ich úžasné,teraz najviac chváli Hennecolor,len si ju musí nechať kupovať v Čechách,ja som tiež včera rozšírila rady ofarbených hennou,použila som tú z dm hnedú,mám ich trošku do červena a chcela by som tmavšie hnedé,no uvidím možno časom,ale lesknú sa pekne,majte sa ,pá
ničí ta venita vlasy???
Inak, ta henna, co si na nu dala link je Venita henna color, nie Hennecolor. Je to skor taky polochemicky preliv.