Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

gloss

Lucinka-aha, tak zrejme preto nemáš problém s vysušovaním ja ich mám od odfarbovania dosť zničené-vysušené, takže tak :( ale dávajú sa pomaly dokopy :) ono henna najlepšie vyhovuje tomu kto má svoje prírodné vlasy a trochu aj mastnejšie henna ich trochu odmastí a ošetrí, dodá lesk a je to super :) ja na odrastenie ešte budem potrebovať cca rok :( ale skúsim tú Venitu dúfam moc nevysuší a už by som nemusela si dávať casting akosi mi začína vadiť ked si spomeniem že obsahuje peroxid :D

Lucinka33

Mirka, asi sa im tam vela ludi chodilo na Gestil vypytovat, tak ho nakoniec objednali :)

Gloss, ja som si niekedy davnejsie farbila vlasy, ale ked som davala prvykrat hennu, tak som chemicku farbu mala uz kompletne odrastenu. Teda som ju davala na prirodne vlasy - hlavne kvoli lesku :)

mirka 23

ďakujem, tak pojdem pozrieť do toho Tesca. Tak sila, že v KE to dostali. Minule bola tá baba dosť protivná, že už nikdy nebudú objednávať ten balzam...

Lucinka33

Mirka, ten Gestil mi kupi znama, vraj ho uz dostali v KE. Ale nasla som na nete, ze by ho mohli mat aj u vas v PO, tak sa mozes skocit pozriet, tu je mapka: www.probeauty.sk Hladaj tam taky maly stanok, kde predavaju kozmetiku Golden Rose a mali by tam mat aj Gestil -Wonder :) Ale nezlakni sa ked ho nahodou kupis, lebo nevonia prave najlepsie :) Ale je super a neobsahuje silikony. Vela ludi si ho chvali,hlavne na dlouhevlasy.cz. Tu: dlouhevlasy.cz

Gloss, to ma nenapadlo nikdy, ze ked dam olej, tak henna menej chyti. Skusim nabuduce bez oleja, ze co to spravi. Mne henna ani velmi nevysusuje vlasy, tak to risknem :)

Lucinka33

Mirka, ten Gestil mi kupi znama, vraj ho uz dostali v KE. Ale nasla som na nete, ze by ho mohli mat aj u vas v PO, tak sa mozes skocit pozriet, tu je mapka: www.probeauty.sk Hladaj tam taky maly stanok, kde predavaju kozmetiku Golden Rose a mali by tam mat aj Gestil -Wonder :) Ale nezlakni sa ked ho nahodou kupis, lebo nevonia prave najlepsie :) Ale je super a neobsahuje silikony. Vela ludi si ho chvali,hlavne na dlouhevlasy.cz. Tu: dlouhevlasy.cz

Gloss, to ma nenapadlo nikdy, ze ked dam olej, tak henna menej chyti. Skusim nabuduce bez oleja, ze co to spravi. Mne henna ani velmi nevysusuje vlasy, tak to risknem :)

gloss

mirka - ja objednávam z CZ :
www.vlasy-kosmetika.cz

-ja som kedysi tiež hennila a tiež som dávala, voda+olej+zltko ale ten olej mi nikdy nerobil dobre tak ked sa raz rohodnem ísť do henny tak skúsim ten balzam namisto oleja :)
-inak včera na tých stránkach čo som sem hodila som sa dočítala že ked sa dáva olej farba chytá horšie tak neviem a ešte pridávajú prášok do pečiva ale akosi som nezistila prečo :( a píšu tam aj o americkom henovaní to je ked večer zaleješ hennu a pridáš hned citron a hennuješ až na 2.deň ale tiež sa vedú polemiky či vtedy chytá farba viac alebo nie :D no sranda si to čítať...

mirka 23

A kde objednavate ten vonder? Aj ja chcem! :D
Gloss, davam aj balzam aj olej a žltok :) A nemá to vplyv na farbu.

gloss

nedalo to? hm :(
takže treba kliknúť hore na "tento nádherný svet farieb na vlasy" a potom 38.príspevok- fotografie :)