Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

glossnDFV

momentálne sa prekúsavam týmito stránkami - dala som to do prekladača takže je to také divné ale dá sa tomu porozumieť :D

translate.google.sk

gloss

mirka- juj, tak je to pravda že to ide aj s balzamom a nejako to neovplivní farbu napr. žeby menej henna chytla :) aj tebe olej robí zle?

lucinka-ten vonder je perfektný, tiež si ho budem musieť objednať už sa míňa, potom mám rada masku od fruktisu pre regeneráciu a lesk a baleu čučoriedku :)

Lucinka33

gloss, mam take male mnozstvo wonderu od gestil, poslala mi jedna znama na skusku a kupim si aj cele balenie. je to fajn maska :) ale obcas musim pouzit aj nieco so silikonami, pretoze inak nemozem rozcesat vlasy, robia sa mi uzliky.. ale do henny som ho zatial nepridavala, zatial mi vyhovuje kokosak.

gloss

práve sa prekúsavam jedným zahraničným forom a tam som sa dočítala že miesto oleja je možné použiť aj oblúbený kondicionér :) tu sa naskytá nádej pre nás, čo nám henna vysušuje vlasy jednoducho tam miesto oleja namiešam napr.vonder jestil ten je super a vlasy mám po ňom úžasne mekučké, máte s tým skúsenosť?

Lucinka33

Evca, to iste tvrdim aj ja :) Ta z DM je dost nekvalitna, mne takmer vobec nechyta a aj lesk vlasov je vacsi po napr. Hennecolor alebo Muller. Ano, henny obsahuju rozne primesy, ale pokial su prirodneho povodu- teda harmancek, orechy, pripadne ine rastlinky, aby sa dosiahol pozadovany odtien je to v pohode. Horsie je, ak obsahuju chemiu. U tej z DM neviem presne, co obsahuje, lebo vyrobca uvadza na obale len henna a xantan gum, ale iste musi obsahovat aj nieco ine, inak by to nemalo tolko odtienov. No ja si tu z DM uz aj tak nekupujem.

gloss

Evča aj mne henna strááášne vysušuje vlasy aj oleje takže aj ked pridám kvantum oleja nič mi to nepomôže vlasy ako dróty - preto nehenujem :( ale stále ma to strašne láka ja chcem teraz skúsiť tú Venitu henna color možno že to tak nevysuší predsa je to balzam tak píšu len neviem či mi to dobre chytí:(

Evča

Mirka 33,lucinka 33neviem čím to je ,sestra tvrdí ,že tá dm henna nie je taká dobrá ako tá francúzska hennecolor,dokonca som čítala ,že všetky henny majú rôzne prímesy a pravá henna je len a len červená,tá čierna je indigo,vyskúšam aj ten zábal,aj keď ja som olej do henny primiešala