Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
uvažujem nad kupou henny z DM. chcela by som len trochu viac stmaviť vlasy nie moc experimentovať. myslíte , že ked mam hnede vlasy tak ani blede ani tmave chyti ma tmavšia hneda dobre? a aky olej sa tam pridava? žiadny doma nemam
Tak to bolo asi fakt davno, nepamatam si na ziadnu predchodkynu tej z DM :) Ale skor som to ani nesledovala, nevedela som, ze nieco ako henna na vlasy existuje :) Ja si tiez myslim to iste, preto je cervena henna kvalitnejsia ako ostatne odtiene. A v hnedej je hlavne indigo, co je dobre na farbenie, ale skor sa vymyva ako lawsonia. Ale tiez sa po indigu pekne lesknu vlasy.
S tou Venitou ti neporadim, ale asi bude setrnejsia ako Palette. Vsetko je setrnejsie ako Palette :D Skus sa opytat na fore DV.cz
vieš ty čo, to už bolo fakt dávno vtedy okrem henny z drogérie sa iná zohnať nedala takže si myslím že to bola predchodkyňa henny z DM ale tá bordó chytala fakt dobre a intenzívne inak DM henna nič moc...ono celkovo tie červené odtiene chytajú silnejšie asi preto lebo je tam viac Lawsonie a tá chytá skvele ale len + - červeno a napr. hnedá tá jej samozrejme obsahuje menej ale viac zase napr.kávy, orechov a pod. prírodné produkty ktoré farbia na hnedo ale tie nemajú až také farbiace schopnosti ako pravá Henna - teda, to je len môj logický názor...:D
- inak by ma ešte zaujímalo, či tá Venita sa dá porovnať čo sa týka chémie napr. s tými palette pytlíčkami alebo či je šetrnejšia :)
O Mulleri viem, nakupil mi brat 10 krabiciek, hnedej, cize mam doma 1 kg henny Muller :D Podla mna je to zatial najlepsia henna, co som skusila. Logona sa mi zda dost draha, tusim stoji cca 10 eur jedna krabicka. No bordo som teda neskusala, mna take odtiene do cervena velmi nelakaju, ale raz by som to mohla skusit..nech mam nejaku zmenu :) Ved, ked sa mi to nebude pacit,tak sa vymyje. A aku znacku tej bordo si si davala?
Lucinka-áno ak máš hnedé a dávaš hnedú tak sa nedá očakávať nejaký moc viditeľný výsledok to je jasné inak ešte dobré chytá Muller ale ho dostať až vo Viedni a Logona hnedá umbra+zmiešať s čienou a neuvažovala si napr. o bordó ja som si ešte vtedy dávno dávala bordó na moje tmavohnedé vlasy a bolo to fakt krásne a aj dosť intenzívne vtedy sa ma každý pýtal že čo si dávam na vlasy jednoducho to malo švyh :)
-to sérum silikony obsahuje ale moje vlasy sú bohužial od nich závislé :D ale je aj rada bez silikonov a je fajn mám ju tiež ale to sérum je super :)
A inak, ta znama, od ktorej mam hennecolor si davala tiez hnedu ako ja a jej to chytilo poriadne tmavo. Ona ma vlasy tiez tmavohnede, ale chemicky farbene. Henna intenzivnejsie chyta na chemicky farbene vlasy, lebo maju taku porovitejsiu strukturu :)
Nemas za co :) Ja hennujem uz takmer rok. Skusala som aj teraz naposledy Hennecolor, chyta celkom dobre, ale tiez nie nejak intenzivne u mna :) Lebo ja mam tmavohnede vlasy a davam si hnedu hennu. Cize mi to velmi nevidiet. Ale ja tmavsie vlasy uz nechcem, mohla by som mat jedine cierne, to mi vsak nepristane. A henna vlasy nedokaze zosvetlit, tak musim byt spokojna s tym, co mam. A svetlejsie by mi aj tak tiez nepristali :)
Venita je myslim jemnejsia chemicka farba s pridavkom henny. Ale mala by byt dobra na prechod z chemickej farby na hennu.
Vdaka, to Relle skusim. Znacka Relle tusim tiez neobsahuje silikony, ale neviem ci to plati na vsetky druhy ich vyrobkov.
Lucinka ďakujem za podporu :)
-venitu mi teta zohnala v BA v jednej drogérii v Petržalke a to tak že som napísala do tej firmy a oni mi poslali meil s obchodom kde to v BA dodávajú :)
-ako dlho hennuješ? lebo intenzita farby sa zvyšuje každým použitím a samozrejme záleží aj od konkrétnej henny-ževraj veľmi dobre chytá francúzka Henné color tiež na ňu čakám pre maminu :) no a Venita ale neviem či tu sa dá v tomto prípade hovoriť o henne...
-takže aj ty bojuješ so suchými končekmi ak ti možem poradiť výborné do končekov aj dlžok je sérum z DM od Rellé taká malá žltá flaštička...
Gloss, drzim palce, nech ti to vyjde. Rok ubehne rychlo :) Mne ale henna velmi nechyta, su to len farebne odlesky a dodava mi sytejsiu farbu, co mi vsak celkom vyhovuje. No o vyraznej farebnej zmene nemozem v ziadnom pripade hovorit :) To preto, lebo mam tmave vlasy. Ja mam typ vlasov mastne korienky - suche konceky, takze nic moc.. Ale konce mastim ako sa da, davam obcas aj rozne silikonove bomby, napr. Gliss Kur, lebo by som ich nerozcesala :)
Inak, kde kupujes Venitu??