Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Lucinka ahojky dakujem za radu a možem sa ešte spýtať.......Keď tu čiernu hennu zmiešam napr.s kávou alebo s niečím,stmavnu mi vlasy??.....
Onedlho totiž idem aj do Egypta ,dá sa tam zohnať tú ich originálnu egyptskú hennu??....tá je asi kvalitnejšia no :)
A este bude mat ta pani v ponuke hennecolor, ta tiez chyta silno.
Lila, ta z DM cierna ti urcite nechyti. Podla toho, co som citala, nepoznam nikoho, kto by mal po nej cierne vlasy :) A ked som ju miesala s hnedou, nebolo to vobec tmavsie ako ked dam samotnu hnedu. Jedine, co ti mozem poradit je kvalitnejsia henna, ale ta sa na Slovensku tazko zhana. Ja ti mozem odporucit Muller, tu vsak kupis najblizsie v Rakusku. Potom tu jedna pani predava indicku a pakistansku ciernu. Ale ta pakistanska, ze vraj tiez nechyta. Ostava len ta indicka.
ahojte dievčatá kúpila som si hennu z DM a (hnedú) a mám tmavo hnedé vlasy.
Chcela by som si ich ešte viac stmaviť alebo mať ich pekné lessklé čierne. hnedá henna mi nejak vlasy nechytila....
Viete mi poradiť čo mám spraviť,mám si kúpiť radšej čiernu hennu??........
Budem vám vďačná ahojky :))
Potom daj vediet ako si spokojna, ked si s nim umyjes vlasy. A citala som, ze by sa mal zmyvat len vlaznou vodou, nie teplou, tak pozor na to :)
mirka, to je super, dobry si si kupila. ten druhy je tusim Pantesalmina, nie? Ten neviem aky je, no vraj Wonder je lepsi.
Nonie, no neviem ci ti nieco bude vidiet, ale vyskusaj. Po prvej aplikacii asi nebude farebny rozdiel. Olej mozes pridat kokosovy, olivovy alebo aj nejaky iny. Ja som pridavala aj sezamovy.