Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ahojte, kde sa da na Slovensku hennecolor kupit?
mirka, som rada, ze si spokojna :) ja si ho davam az po umyti samponom. paci sa mi, ze pri nanasani citim ako sa mi vyhladzuju vlasy :) vona nevadi ani mne, len oproti vonavej ovocnej Genere je to zmena :)
Inesska-ešte mi napadlo skús si prečítať alebo dať dotaz sem je to vlákno len o Logone:
dlouhevlasy.cz
a Lush ti chytil ako?
Inesska-ja som mala od logony hennový preliv-medenú blond, nie prášok, chytilo to pekne, vlásky boli lesklé ale mne to hrozne vysušilo vlasy ale to zrejme preto nakoľko som predtým odfarbovala na blond čiže štruktúra bola narušená i ked ma to dosť prekvapilo myslela som si že mi to vlasy zacelý a ozdravý dosť ma to šokovalo, nevedela som ich rozčesať ani s kondišom :( ale farba a lesk super :)
-Lila aj Logona má čiernu-je síce drahšia ale ju chvália a daj tie prísady čo píšeš tým nič nepokazíš, všimni si zloženie aj v nej je káva :)
www.bior.sk
-Mirka-hej ten čierny, ten presne používame :) daj potom vedieť a nechaj pôsobiť aj pod sáčkom a uterákom aspoň 20min.-1hod., ten pantesalmin je ževraj na jemné vlasy...
dakujem pekne, skusim pohladat ....:)
Lila, skus zmiesat, to je individualne. Niekomu stmavnu, niekomu nie. Kava by mohla pomoct. Je dobre pridat aj citron alebo ja pouzivam v poslednej dobe jablcny ocot. Kyslost pomaha uvolnovat farebne pigmenty z henny.A mozes zaliat ciernym cajom.
No v Egypte som nebola, tak neviem :) Ale musia ju tam mat, egyptska henna je najkvalitnejsia na svete, skus pohladat v nejakych arabskych obchodikoch, mozno aj v drogerii budu mat :) Viem, ze v CR sa predava egyptska henna znacky Lamda, ale ta nema tusim cierny odtien. Ved uvidis, aku najdes.