Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
moje, henna by by ti mala pomoct. bezfarebna nefarbi, ale pre istotu si sprav najprv test na jednom pramienku, lebo to zvykne robit sarapatu na zosvetlovanych vlasoch, tak aby si nahodou nebola zelena :) a je dobre primiesat kokosovy olej
Ahojte kocky, som prirodna blondina, ale odfarbujem sa nqa velmi svetlo, naposledy som sa odfarbila v marci, mne nie je vidiet velmi velky rozdiel vo farbe a mojich, tak si nechcem teraz farbit, mam dost suche, riedke vlasy, myslize, ze ta bezfarebna henna by mi pomohla mat zdravsie vlasy? A nestmavnu mi, ked ich mam ja moc svetle, bo to by som nerada a este ked ich mam suche, co mam primiesat do tej henny. dakujem velmi
myslim, ze tizian je taka skor do rysava, ani nie svetlohneda..ale skus, urcite ti to nezosvetli
myslela som tú tizian :D mno mne ide len o tie odlesky, len taká nepatrná zmena. inokedy si na konce dávam tónovaciu farbu, ale teraz ked si chcem dať hennu nemôžem
wawawa, henna nezosvetluje, len stmavuje, tak bledsie konce nebudes mat. a ked mas hnede vlasy, svetlohneda ti ani nechyti. ale neviem, odkial chces zohnat bledohnedu hennu. taku tu ani nemaju... :)
inesska-hej tie hennové "prelivy" od Logony inak všimla si si že tam majú aj prírodnú farbu Sante a tam je tiež čierna kukni aj zloženie :)
BABY HELP! chcem si kúpiť bledohnedú hennu. mám hnedé vlasy, ale s vybednutými koncami. bojím sa že ak si dám bledohnedú hennu, tak hore budem mať bledšie odlesky a na koncoch mi to ešte viac zbledne. čo myslíte? :(
gloss- ahaa lebo na LUSH stránke píšu že na suché vlasy tak neviem... hej hej čiernu práškovu uvidím nechám si to tam cez noc a dúfam že mi trochu tie vlasy stmavnú s tou lush mi len trocha stmavli uvidím ale mohli by:(( a ty si myslela tie prelivy tie "krémové farby" čo sú na tej stránke?
ineska-na umyté uterákom vysušené vlasy :) a objednala si si čiernu a práškovú? inak ja mám skúsenosti s bior sk a myslím celkovo z týchto prírodných e-shopov nejako rýchlo chodia objednávky-čo je fajn :D daj potom vedieť ako dopadlo farbenie...
-hej lush nám tu skončila-skoda :(
gloss--Lush mne chytala dobre dosť bolo vidieť že je to kvalitná henna nuž ale na slovensku sa to už nebude dať zohnať ani v e-shope uplne to zatvárajú:( a som si pozerala koľko by stálo poštovné z českého LUSH-u a bolo to 350Kč! Som zvedavá na tu logonu teda včera som si ju objedna tak som zvedavá kedy príde a mám si ju dať na suché alebo mokré vlasy??:)