Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

gloss

ineska-teraz neviem čo myslíš práškovú hennu? tak na ňu sú dobré ohlasy a sem tam, že nesadla a vysušila ako napr.mne :D ale ja mám dosť zničené vlasy od odfarbovania takže asi preto-sú moc porovité :( možno keby som sa nezlakla a vydržala tak už som teraz za vodou ale ja som sa zlakla a začala som používať casting a fajn ale zase ma to chytá a už mám kúpenú venitu hennacolor a ked to bude dobré tak aj možno práškovú hennu :)
-takže už máš balíček na ceste? sú fakt rýchli-super uvidíš budeš to mať fajn ked si predtým hennila lushom tak sú tvoje vlasy zviknuté už na hennu tak sa nemôže nič zlé stať jedine že nechytí ;) ale ja si myslím že chytí :)

ineska

gloss--- hej hej pozerala som dakujem:) fuha myslíš že by mi to chytilo?? neničí to vlasy? lebo ja ich chcem mať len tmavšie ale farbiť nechcem to by bola škoda:) dnes mi akurát napísali že poslali balíček tak som zvedavá kedy príde:)

Lucinka33

No to ano, prinajhorsom budem mat v zbierke dalsi sampon, ktory nepouzivam :) Balzam si hennovy neplanujem kupit, teraz mam dost inych. A dufam, ze sa budu po nom lesknut vlasy :)

mellinda

Lucinka33: Ja mam vlasy dost mastne, cize vysusovanie beriem skor ako plus, aj ked neviem, ako by to bolo pri suchych vlasoch. Ale myslim, ze ked pouzijes po nom kondicioner, nemalo by to tak velmi susit. Od Henny je aj kondicioner, stoji rovnako ako sampon, ale este som ho neskusala. A lupiny sa mi tiez nerobili. Ved skus, za skusku nic nedas. Ked ti nesadne, tak zmenis.:-)

Lucinka33

melllinda, ten sampon chcem aj ja vyskusat, lebo mi dochadza pomaly moj oblubeny Urtekram :) Nevysusuje velmi vlasy? A nerobia sa po nom lupiny? Dakujem :)

mellinda

Toho zabalu sa bat nemusis, urcite nefarbi. davala som si ho a to mam dost svetle vlasy. Co sa tyka vysledku, po prvom aplikovani sa veru vela nezmeni. Zazraky necakaj. Pouzivam vsak teraz aj sampon henna z DM, ten je celkom fajn, vlasy su po nom pekne, a aspon je to natur kozmetika.:-)

moje

Inak mala tam aj tu Hennu zábal, čo odporúčate vy a hovorila, že tmavovlásky si to strašne pochvaľujú, no keby viem, že mi to nijako nechytí, tak risknem, ale takto sa bojím.

moje

Dakujem pekne, ze ste odpisali, medzitym som vsak uz stihla ist do Biofarmy a tam ta tetula povedala, ze Henna je naozaj fakt super, ale ze takym svetlym blondinam ako ja by to neodporucala, lebo ze stat sa moze vselico a odporucila mi taky balzam bylinny s hennou, ktory vraj vytvara odtien platinovy blond, ten sa ani nemiesa s vodou, je to taka tubicka a ze sa to ma dat hned odtial. No vyskusam ja len na pramienky dva a ked mi to nechyti nejako zle tak potom skusim celu hlavu:)

nevedoma

ta henna to je farba v nejakom sacku alebo nejaky sampon? lebo som pozerala v Dm bol tam balzam ze hena to je ono?