Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ejmy, lepsia henna ako z Dmka je napr. Henne Color a v Bio kvalite Logona, Sante, ale tie su uz o dost drahsie.
Henne Color a aj indicke henny ponuka yvette, jej email je uz vo fore pisany:)
farbim si s hennou z dm, ale vobec mi to nechytá a mam pocit ze ani neregeneruje vlasy, neviem,a el nie som s nou spokojna, vsimla som si, ze ste tu spomenuli nejaku inu lepsiu hennu. rada by som ju vyskusala, ak je tak omnoho lepsia ako ta z dm. poradite mi, kde by som ju mohla zohnat prosim?
Mirka, nevsimla som si, ze si mi uz aj odpisala :) Od Urtekram som mala Tea Tree a Aloe Vera. Tea Tree nebol podla mna velmi dobry (aj ked bol proti lupinam, tak sa mi trochu spravili), ale Aloe Vera mi velmi vyhovoval. Asi naj sampon, co som mala. Ale co sa tyka ceny, neviem ci sa ti viac vyplati, lebo Urtekram je velmi riedky a peni malo (obsahuje malo sulfatov) a tak ho spotrebujes viac. Flaska mi vydrzi nieco vyse mesiaca. A ked objednavas z netu, je drahe postovne. Lavera je hustejsia. Ale vyskusaj podla mna ten Urtekram, za pokus to stoji. Inak, ja som si kupila na tvoju radu tiez tu Laveru s nevadzou a som celkom spokojna :) Ale fakt je to dost drahe :(
Ahoj, dlhsie som tu nebola :)
Mirka, citam, ze si davala HenneColor. Som rada, ze si spokojna :) Ten lesk sa s DMkovou hennou ani neda porovnavat, vsak? Po kvalitnejsich hennach sa vlasy az tak trblietaju a ziaria, o lepsej farbe nehovoriac :)
Jankaz NZ, v NR maju Gestil (okrem maleho Tesca) teraz aj v tom novom obchodnom centre Mlyny. V takom malom stanku s kozmetikou Golden Rose. Snad to tam najdes, musis sa poprechadzat :)
mirka 23 - prišlo mi to veľmi zaujímavá farba a to ti zosvetlilo vlasy? Si i niekedy farbila aj chemicky??
nikoll
Je nieco ako vyzivny sampon Henna co dodava lesk ale je vraj len pre tmave vlasy.
existuje henna ako aj nejaky balzam,kondicioner alebo maska? lebo ako tu citam tak to je len nejaka farba...ta henna ma zaujala koli tomu ze je prirodna ale dokopy o nej nic neviem
ale, nič som si do henny nedala a aj tak mi vlasy zosvetlila, to je tomu také ťažké uveriť, keď ste to ešte nezažili či čo? proste každému to chytí inak,niekomui to nechytí vobec, je to u každého inňe.