Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Baja22

mirka dikes...
a čo su to za bylinky? je to tiež v prášku ako henna?
Inak už som si objednala od Yvett bezf. zábal Shikakai, tak dufam že príde čo najskor:-)

mirka 23

Baja ano možeš.
Tak mala som tu blond hennu bez henny a vlasy boli po nej fantasticke, nechyta ryšavy odtieň ako henna, ale nema to taky jas ako hennecolor. Ale kvalita vlasov vyborna. Baja, myslim, že toto by si mohla skusiť, sa mi zda, že mi to nezafarbilo vlasy a ked už, tak na uplne svetly blond.

mirka 23

No piše na tom že je to blond farba, ale nie je tam henna, čiže predpokladam, že by to nemalo chytať ten ryšavý odtieň. Ked to zmijem, tak uvidim, že čo to spravilo.

mirka 23

No baby, mam na vlasoch blond hennu, ale nejaku inu, ktora je bez henny :) Su tam vraj len bylinky. Je to francuzske, ale nie je to hennecolor. No som zvedava, dam potom vedieť.