Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
tak tie vlasy co vypadavaju je katastrofa ja som asi vsetko mozne vyskusala a nic tak som isla k koznej priamo som jej povedala ze mi vypadavaju vlasy dala mi vodicku do vlasou 2-3krat denne masirovat do pokozky hlavy a pomohlo ale neskor lebo mi zistili ze mam zlu krv tak som mala aj nejake lieky taketo veci netreba riesit ze si nieco kupis v lekarni radcej zajdi k doktorke bude to istejsie mozno ti chybaju nejake viaminy ale nie je to ziadne sranda.
ahojte! chcela by som sa spytat, ci by ste mi vedeli odporucit nejaky zabal, ktory mi nijak nezmeni farbu a pomaha proti vypadavaniu vlasov? v poslednej dobe mi vlasy vyrazne zredli. za odpoved vopred dakujem
Objednala som si od Yvet hnedu hennu a vitaminovy hennovy zabal, tak som nanho zvedava, aky je, ci lepsi ako KalpiTone
baby prosim vas poradte mi...asi pred štyrma mesiacmi som si naposledy farbila blond chemickou farbou,a svoje vlasy mám take do hneda a už mi to znova odrasta a nevyzerá to pekne a k tomu vlasy su stále lámave:-( rada by som si nafarbila vlasy hennecolor lenže neviem či na hnedo alebo na blond, lebo mojím snom je mať dlhé blondaté vlásky a bojím sa že ked si dám hnedu hennu že na blond mi to už nechytí.
baby aky ma ta bezfarebna henna ucinok na vlasky a kde ju dostat kupit?
Mirka, a vies mi poradit ktory zabal konkretne je dobry? este som ich neskusala...zatial len hennu.
Neviem ako sa vola sampon, ktory pouziva. On je zo zahranicia a na SVK sa taky neda dostat. Viem len, ze je to na suchu a podrazdenu pokozku hlavy, prirodny, proti lupinam a ze ho kupuje v lekarni.
ahojte baby,
chcela by som vas poziadat o radu. moj priatel ma v poslednej dobe taky problem, ze mu dost padaju vlasy, nie je to az take tragicke, ale je to uz trochu vidiet. tiez ma dost suchu pokozku hlavy, pouziva specialny sampon...chcela by som sa opytat, ci by mu v tomto mohol pomoct nejaky zabal, ktory ponuka yvette...alebo ci neviete o niecom co by tu pokozku hlavy trosku vyzivilo a spevnilo vlasy. farbene samozrejme nie su, ani nepouziva ziadne chemicke prostriedky. dakujem velmi pekne :)
ja mám doma zábal Shikakai a som velmi spokojná...
- vhodný hlavne na normálne až suché vlasy
- dôkladne čistí a osviežuje vlasy a vlasovú pokožku
- predchádza tvorbe lupín a zápalom vlasovej pokožky
- zamedzuje prílišnému vysušovaniu vlasov
- spevňuje vlasové korienky a podporuje rast vlasov
- zamedzuje predčasnému šediveniu a vypadávaniu vlasov
- prinavracia vlasom prirodzenú jemnosť, bohatosť a lesk