Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Takže, vlasy su umyté, skoro suché, odtien tmavohnedý, taky prirodzený nič drastické.
Baja: vlasy moc pekne nevonaju, KalpiTone je dost silny aromatický zábal(ako silné polievkové korenie, alebo niečo také), takže vlasy mam od neho dost napáchnute, ani ta škorica a zázvor moc nepomáhaju, ale po druhom umytí by to malo byt lepšie :). Ale už som ho minula a teraz mam hennovy vitaminovy zabal, tak dufam, že ten už nebude tak silno vonat, ale rozmyslam, ze si kupim este jeden zabal, neviem presne ako sa vola, ale mal by krasne prenovat vlasy :)
Dnes som si dala hennu, o chvilu uz idem zmyvat. Zmiesala som:
25g KalpiTone + 25g Hennecolor čierna + 75g hnedá + 4kvapky Teatree olejčej + 2lyžice balzamu + škoricu a zázvor + kopcovitu lyžičku Guarovej gumy.
Mynule som dala menej tej gumy a dost mi to stekalo po krku, ale dnes je to super, ešte ani kvapka:) a ovela lepšie sa s tym manipulovalo, uvidim ako sa to bude ešte zmyvat. Tak idem na to, dam potom vedieť.
boze no vola sa to henna cream obsahuje to taku vodicku, v tube ten krem co sa s tou vodou zmiesa a aplikator, ja to pouzivam vzdy.
pipia ja pouzivam hennu ale na obocie da sa kupit normlane v dorgerii, ale nie taku na vlasy.
Baja22: to ja neviem ci sa moze davat na obocie, preto sa pytam
pipia22 prepac za predchadzajuci prispevok v tvojom mene, stalo sa mi to omylom..
.. narodila som sa s blond vlasmi a ciernym obocim a ciernymi mihalnicami. teram mam vlasy tak stredne az tmavo blond - trocha mi stmavli od narodenia
no to mne nehovor. nemozem zato ze som sa takto narodila