Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

henna

katushka
ak mas zaujem o kvalitnu a cenovo prijatelnu hennu a rozne ine vlasove prirodne produkty ozvi sa na yvettemarquise@yahoo.fr

luckaaaa1111

mam stredne plave vlasy, farbila som ich naposledy v lete asi pred pol rokom. chcem vyskusat hennu. ak si dam hnedu hennu chyti mi to na vlasy? a po akom case sa to vymyje uplne? alebo sa to bude nejaky dlhsi cas postupne vymyvat?

Baja22

masasko, ja som si akurát dala na vlasy zábal Shikakai a pridala som si tam aj škoricu tak som zvedavá, a nabuduce vyskušam aj ten zázvor:))

masasko

Chcem sa Vas spytat. Po druhom hennovani mi vzadu trochu svrbela pokožka hlavy, po čase to preslo, tak som si myslela, že to nič nebolo. Ale v pondelok som hennovala zas a opat ma začalo svrbiet na zadnej časti hlavy. Môže to byt nejaka reakcia na hennu, alebo nejaku zložku z toho. Davala som si hnedu a čiernu hennu, zabal KalpiTone, tea tree olejček. Ale na pokožke nič nevidno, žiadne lupiny, vyražky, chrasty, nič. Stava sa to aj Vam?

masasko

Baja: zazvor som už kupila pomlety, normalne medzi koreninami, ale aj čerstvy by nemusel byt zly. Aj zazvor aj škoricu som pridala, ešte kym som tam nepridala vodu, asi 1-2 lyžičky premiešala som a potom všetko zaliala

dagi

ahoj! tak sa chcem podelit o skusenost, ak by mal niekto rovnake problemy a vahal pri vybere zabalu. v pondelok som si dala kapoor kachli. vlasy uz teraz posobia objemejsie a bohatsie. podstatne menej sa pri korienkoch mastnia. vymyvanie bolo trosku zdlhave, ale za tu namahu to isto stalo. uz sa tesim na dalsie zabaly, ktore ma cakaju na policke.

NighT_iLLuSioN

Chcem sa spýtať- zafarbí henna aj odrasty čo mám po chemickej farbe? keď chcem prejsť na hennu, bude mi stále vidno tie odrasty? aaa keď si dám čiernu hennu z DM môže mi to chytiť tak silno hnedo? a budú také hrdzavé odlesky na tom? aa ešte že spraví mi bezfarebný zábal niečo na farbených vlasoch? chcela by som prejsť z chem. farby na hennu ale chcem aby mi nebolo vidieť tie odrastené vlasy a chcela by som tmavo hnedú, až skoro do čierna, ale čiernu nie. vďaka za každú odpoveď =)