Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
ahoj henna-a odkial poznáš tú hennu?je drahá?,
katushka
ak mas zaujem o kvalitnu a cenovo prijatelnu hennu a rozne ine vlasove prirodne produkty ozvi sa na yvettemarquise@yahoo.fr
poradite mi baby kde na nete zozeniem najlepsiu hennu, kt. je cenovo prijatelna ?? :.dkuje mD
mam stredne plave vlasy, farbila som ich naposledy v lete asi pred pol rokom. chcem vyskusat hennu. ak si dam hnedu hennu chyti mi to na vlasy? a po akom case sa to vymyje uplne? alebo sa to bude nejaky dlhsi cas postupne vymyvat?
Chcem sa Vas spytat. Po druhom hennovani mi vzadu trochu svrbela pokožka hlavy, po čase to preslo, tak som si myslela, že to nič nebolo. Ale v pondelok som hennovala zas a opat ma začalo svrbiet na zadnej časti hlavy. Môže to byt nejaka reakcia na hennu, alebo nejaku zložku z toho. Davala som si hnedu a čiernu hennu, zabal KalpiTone, tea tree olejček. Ale na pokožke nič nevidno, žiadne lupiny, vyražky, chrasty, nič. Stava sa to aj Vam?
Baja: zazvor som už kupila pomlety, normalne medzi koreninami, ale aj čerstvy by nemusel byt zly. Aj zazvor aj škoricu som pridala, ešte kym som tam nepridala vodu, asi 1-2 lyžičky premiešala som a potom všetko zaliala
ahoj! tak sa chcem podelit o skusenost, ak by mal niekto rovnake problemy a vahal pri vybere zabalu. v pondelok som si dala kapoor kachli. vlasy uz teraz posobia objemejsie a bohatsie. podstatne menej sa pri korienkoch mastnia. vymyvanie bolo trosku zdlhave, ale za tu namahu to isto stalo. uz sa tesim na dalsie zabaly, ktore ma cakaju na policke.
Chcem sa spýtať- zafarbí henna aj odrasty čo mám po chemickej farbe? keď chcem prejsť na hennu, bude mi stále vidno tie odrasty? aaa keď si dám čiernu hennu z DM môže mi to chytiť tak silno hnedo? a budú také hrdzavé odlesky na tom? aa ešte že spraví mi bezfarebný zábal niečo na farbených vlasoch? chcela by som prejsť z chem. farby na hennu ale chcem aby mi nebolo vidieť tie odrastené vlasy a chcela by som tmavo hnedú, až skoro do čierna, ale čiernu nie. vďaka za každú odpoveď =)