Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Purblanka, tesim sa s tebou :D Aku hennu si pouzila? A pred 10 rokmi tu predavali aku hennu? Len tak pre moju zaujimavost :)
no dievčatá,po dlhšom čase som si kúpila hennu,a som veľmi spokojná.Mala som už hrozné vlasy,a všimla som si,že opäť sú husté,ako kedysi,a to som henovala iba raz.Naposledy som hennu mala pred 10 rokmi.Mám z nej veľkú radosť,a čudujem sa,že ju nemajú v každej drogérii.Odporúčam to každej žene,skôr ako používať chemické farby.Mám veľkú radosť.Jupíííííííííí
ahojte, chcem si od Yvet objednat, este nejaky zabal. Mate skusenosti ktory je dobry. Mala som Kalpitone a teraz by som chela skusit nejaky iny. Amlu alebo Hennecolor vitaminovy zabal, ale neviem ktory je lepsí...
Dostali ste tu ponuku od Yvett? Fajn zlavy su tam, bolo by treba nie si objednat :))
preco sa nemoze hennovy zabal kombinovat s farbiacim samponom Palette? co sa moze stat?
Začala som použivat, ten bezsilikonovy šampon Fructis, je super, teda mne sadol. Vlasy krasne vonaju, su prijemne a jemne na dotyk a vyzeraju tak priroredzene zdravo a vzdrušne.Odporučam:)