Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
lucia mas tmavy blond? a cierne obocie? ved to vobec nejde do kopy obocie by malo byt takej farby ako aj vlasy.
a myslite zeby mi pristala ta cervena farba aj ked mam cierne obocie? chcela by som skor nieco do rysava.. a ani vlastne neviem aku hennu si mam kupit :) chcela som nejaky obycajny najprirodnejsi hennovy prasok. ale ten je asi len cerveny..?
ahojte. chystam sa farbit vlasy hennou - po prvy krat :) moje vlasy su take tmavsie zlato blond jemne do rysava :D chystam sa na cervenu hennu :) bude to asi riadna zmena, tak ma zaujima po akom dlhom case sa hnna z vlasov vymyje (vlasy si umyvam kazdy den) ak by nahodou vysledok nebol dobry, alebo po akom case by som si mohla zase vlasy zafarbit nejakou tmavsou hennou..
a este by som sa chcela opytat ci by som si mohla dat hennu aj na obocie, lebo moje obocie je uplne cierne. tak by som ho chcela apson trocha priblizit k farbe vlasov.
ahoj mirka 23, chcela by som sa spýtať že to čo si mala od Yvett tu blond farbu čo obsahovala kamilky,harmanček, tak ako to dopadlo na tvojich vláskoch? farbila moc alebo len troška? lebo ja mám už tak 5cm blond odrastenu a chcem zjednotiť farbu a neviem ako to chytí na tu chem. blond a na tu moju prirodzenu hnedu
mirka 23
no uz som si pisala s yvett a objednala som tulsi, kapoor kachli a henna color quinquina. pisala, ze kedze ide o bezfarebne zabaly, nie je problem, co sa tyka mojho chemickeho farbenia. na moje kucerave vlasy by bola najvhodnejsia amla, no ta ma stmavujuci efekt. co sa tyka farbenia hennou, moja povodna farba je stredne hneda a hennou by som nedosiahla taky svetlo medenny odtien, aky mam teraz, co ma dost mrzi, pretoze by som rada vymenila chemicke farbenie. ale ak by si mala typ na odtien, ktory chyta na svetlo medennu, budem len a len rada:)))
áno henna sa používa už dlho,a možem povedať,že keby som vedela aká je zázračná,neničím si vlasy chemickými farbami,Teším sa na dalšie henovanie.Baby som šťastná.Navrátili sa mi vlnité vlasy,nikdy som ich nemala krajšie.Síce teraz som si ich dala podstrihnúť,nie veľmi dobrej kaderníčke,ale čo už,veď vlasy rastúúúúúúú.
pardon, malo tam byt svetla
mirka 23
farbim si chemickymi, vlasy mam prirodzene kucerave a odtien sletla medenna.