Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Vyzera nejak takto? www.mgmplus.sk
Je to farbiaci balzam s pridavkom henny, teda nie cista henna. Ja ju sice nepouzivam, ale baby si ju chvalia. Vraj je po nej velky lesk a krajsie vlasy. Citala som, ze sa rychlo vymyva po prvom pouziti. Ked sa ti nebude farba pacit, podla mna mozes dat tak o 3 tyzdne hnedu. Je to jemny preliv, tak by nemal nejak nicit vlasy. Pokial by si chcela dat po Venite cistu hnedu hennu, tak pockaj aspon mesiac. A neviem ci ti vystaci jedno balenie, zavisi aj od hustoty vlasov. Ale ak budes setrit, malo by stacit :)
teeraz som pozerala na nete ako vyzera ta Venita Henna Color, a je to ta, ktoru predavaju v tej drogerke.. je to kvalitna hena?:
Lucinka33: este som ju nekupila. nepamatam si presne nazov. je v takej mensej krabicke
Luciaaa, ta henna, co si kupila v drogerke nie je nahodou Venita Henna Color?
idem si hennovat prvy krat :) v jednj drogerke, tu v KE som nasla henne color. mali aj odtien visna alebo nieco take :) mam vlasy pod plecia, tak sa chcem spytat ci mi bude stacit jedno balenie.. a este by ma zaujimalo ze ak mi ta cervena nepojde, ze po akom case by som si nato mohla dat hnedu hennu a ci by mi to tu cervenu prekrylo . cervene vlasy som totiz este nikdy nemala :) teraz mam take tamvo blond, naposledy farbene asi pred pol rokom
Ahojte dievcence. Potrebovala by som Vasu radu.
mam odfarbene hnede vlasy ( povodne som taka spinava blond ). Na vrchých vlasoch mam par blond melirov.
chcela by som sa Vas spytat ci by som si mohla dat hnedu hennu (tu z dm). Totizko nechcem si kazdych 6 tyzdnov dofarbovat vlasy,ale zaroven nechem nechutne odrastene vlasy... .
O henne mam informacie. Kedysi som si hennovala.
Dakujem za kazdu radu :-)) velmi pekne.
Dakujem, ale teraz ked som si ich uz druhykrat omyvalla, tak su už lepsie, hned po hennovani, su take suchsie a tvrde. S tym Fructisom som velmi spokojna, este lepsie si sadol ako ten hennovy, od neho mam akoby viac vysusene vlasy a malo peni. A Fructic krasne vonia, je taky gelovo husty, tak sa aj dobre nanasa a peni, a vlasy mam od neho hladučke a prijemne na dotyk, aj vyzeraju tak sviezo. Mne teda po dlhej dobe naozaj sadol sampon, neskôr by som chcela vyskusat aj balzam.
takisto: masasko
Ja striedam 2 šampony, ten hennovy z DM a Frustis bez silikonu. O tom alverde som počula, že niekomu sadol, ale ini s nim mali dost problemy, chrasty, svrbenie a tak.