Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Baja22

prosim vas poradte mi. všimla som si, že posledné mesiace sa mi velmi rýchlo masteju vlasy. ako si ich umyjem tak su super, ale na druhý deň,katastrofa. používala som šapom od henny,dixi,alpa,alverde,fructis-bez silikonov, a po každom jednom mám to isté. jaa už neviem čím si tu hlavu umývať :D používam aj hennu-zábal aj farbu a len vtedy su vlásky OK najmenej 3dni. a stravujem sa celkom zdravo

meggy10

ja pouzivam hennu este aj henna sampon, ale potom si dam masku kokosovu generu a vobec nesmrdia za henou, prave ze vonaju a dost dlho.

purblanka

no mnohé dievčata vravia,že henna smrdí,čo je naozaj pravda,ale aj tak stojí to za to starat sa o ne práve prírodnou kozmetikou.Ja si umyjem po henovaní šamponom,a kondicionerom,a nemám žiadny problém.Som rada,že som začala opäť používať hennu.Za to vdačím tejto stránke.Ďakujem vám mnohým:)

Baja22

sun, teda som myslela že by ti to na farbe ani nezmenilo, len by ti ich super vyživilo a dostali by taký jemný nádych do blond. lebo ako som čítala tak pravá blond henne color lepšie chytá ako tá henna-nehenna:)

Baja22

sun, nie len na fotkách ale aj v skutočnosti to dodalo vláskom taký jemný teplý blond, ktorý som aj vždy chcela:) ja som to mala na hlave cca 3 hodinky, a keby si to skusila na tie svoje svetlo hnedučké, tak by ti to malo rozžiariť:) teda aspoň podla mňa. však skus sa tu ešte niekoho spýtať kto používa tu pravu henne color

sun0808

baja dik,vies co?mame podobne vlasy,dlzku aj strukturu.moje su akurat viac zlnene.
ta hena -nehena:)ti pekne chytila,vyzeraju lesklejsie,a je to take medene,alebo je to len na foto?

sun0808

baja dik,vies co?mame podobne vlasy,dlzku aj strukturu.moje su akurat viac zlnene.
ta hena -nehena:)ti pekne chytila,vyzeraju lesklejsie,a je to take medene,alebo je to len na foto?