Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Baja: teraz mam ten Fructis, je super, ale vlasy mi aj tak dosť rychlo mastneju. Použivam aj ten hennovy šampon z DM. Predtym som použivala klasicke sampony (Loreal, Pantene), až ked som sa dozvedela o henne som začala skusať niečo ine.
možno by sa nic nestalo, ale radšej by som počkala, môže to spolu reagovať
takze ani tie bezfarebne hennove zabaly sa nesmu davat na cerstvo farbene vlasy?
luciaaaa
môžeš, ale mala by si mať odstup od farbenia aspon ten 1 mesiac, kym si daš hennu a naopak.
ahojte, chcela by som sa opytat ci si mozem davat hennove zabaly bezfarebne alebo aj tie na ozivenie farby ak mam zosvetlovane vlasy syntetickymi farbami
Baja
to mam aj ja, mne tiez rychlo mastneju vlasy. to je asi dane nejak geneticky :(. tiez použivam hennu, mam ten fructis šampon, ale 2dni a vlasy su zas mastne, skusala som aj premyvanie žihlavovym odvarom, ale tiež nič.