Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

sweet_lolitta

Baja> ano je to asi novinka, teraz maju strasne vela druhov alverde samponov!! Na blond vlasy, na jemne, znicene, na lesk, na lupiny a citlivu pokozku a neviem ake este :) S tymto svojim som velmi spokojna :)

Baja22

masasko, ten fructis je super. po ňom si nemusím ani dávať konicioner a aj vlasy pekne voňaju,len je to na figu že su na druhý deň mastné.
sweet_lolitta, a ty ten šampon máš? a to je nejaká novinka,nie? lebo ešte som ho nevidla:))

sweet_lolitta

aj ja mam v tychto zimnych mesiacoch uz na druhy den mastnu hlavu, podla mna to suvisi so stalymi prechodmi zo zimy do tepla a naopak, potom urcite aj nosenie ciapky a podobne. Inak na jemne vlasy vam chcem odporucit kofeinovy sampon od Alverde za 2,5 :) Mam z neho paradny objem.

masasko

Baja: teraz mam ten Fructis, je super, ale vlasy mi aj tak dosť rychlo mastneju. Použivam aj ten hennovy šampon z DM. Predtym som použivala klasicke sampony (Loreal, Pantene), až ked som sa dozvedela o henne som začala skusať niečo ine.

luciaaaaaa77

ahojte, chcela by som sa opytat ci si mozem davat hennove zabaly bezfarebne alebo aj tie na ozivenie farby ak mam zosvetlovane vlasy syntetickymi farbami

masasko

Baja
to mam aj ja, mne tiez rychlo mastneju vlasy. to je asi dane nejak geneticky :(. tiez použivam hennu, mam ten fructis šampon, ale 2dni a vlasy su zas mastne, skusala som aj premyvanie žihlavovym odvarom, ale tiež nič.