Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Tak to si fakt dost platila. Ale v takych drahych kadernictvach maju take ceny.
Ja mam momentalne otvoreny sampon Balea Professional na uhladenie, je to nova rada bez obsahu silikonov. A bol aj lacny, nejak 1,66 eur. Ten mi zatial sedi. Potom mam este taky Z babickinej lekarne s prirodnymi vytazkami, znacky Joanna, je proti lupinam. Pomohol mi odstranit lupiny po Alverde. Tiez bol lacny nejak 2,5 eura a tiez neobsahuje silikony. Zatial som spokojna s oboma.
No do kelu, mylila som sa, ze si tu zmenu farby nik nevsimne. Teraz mi sestra povedala, ze mam take oranzove vlasy :D Mna asi porazi :D Ked mi to nezoxiduje (teda nestmavne) do 4 dni, tak na to asi hodim hnedu hennu.
Jaaaaj, silikony... No pojdem pozrieť zloženie. Ja už som fakt zufala z tých šamponov. A ten sebamed sa mi zda, že tiež nebol najlepši, sa mi robili vyražky. Teraz mam hennovy, tak zatial mam vlasy OK. Inak za podstrihnutie som zaplatila 16 eur, sa mi to zdalo dosť... ale tak kašlať... Lebo u svojej kaderničky platim 2 eura :D Ale tak ostrihala ma dobre, tak porazi.
Lucinka, aj mne už chyta henna v pohode, niekedy už viac ako by som chcela :D
Uz mi ta zafarbena koza na hlave skoro vybledla :)
Mirka, vlasy mam v podstate rovnakej farby, ale lesknu sa dost do cervena :) Predpokladam, ze si to ani nik okrem mna nevsimne :) Chcela som cistu lawsoniu vyskusat aj kvoli tomu, ze ma najlepsie regeneracne ucinky. Inak, minule som davala Lush Caca Brun, co mi este ostal a chytil mi tiez tmavo. Je to zaujimave, lebo pred asi tristvrte rokom mi vobec nechytil. Asi mam uz dost slusny hennovy zaklad a vsetko mi chyta :)
Ten sampon, co ti dala kadernicka mozno obsahuje silikony. Aspon vacsina tychto profesionalnych vlasovych vyrobkov ich obsahuje. Chcela by si ho aj tak? :) Lebo potom moze byt problem s chytanim henny.
Lucinka, tak to by som chcela vidieť tie tvoje vlasy :)
Inak ja som sa davala včera strihať v Loreale a baba mi umyla vlasy s neviem akym šamponom, ale teda mala som ich perfektné... žiadne svrbenie pokožky a vlasy mali fakt super kvalitku... no pojdem sa asi opýtať na značku šamponu. Viem že tam predavali kozmetiku metrix a kerastase...no ale fakt netušim čo to bolo. A aj ked je to chemicke, tak je mi to jedno.
Ja som bola včera v DM-ke, lebo už nemám ani trošku šamponu. Videla som tam tie nové veci od Alverde a tak som rozmýšlala či ten s kofeínom alebo ten žltý na blond vlasy. Tak som riskla ten žltý. Umyla som si ním včera vlasy, a bála som sa ako to zareaguje, lebo raz som skusila ten ružový na suché vlasy, a svrbela ma po ňnom hlava a mala som lupiny. Ale po tomto blond, super. Vlásky mám doteraz také ako po umytí a to je u mňa čo povedať :D Takže ja som spokojná. No uvidím či po čase nebudem mať z neho lupiny...
Ja mam ten Alverde sampon na hnede vlasy. Zo zaciatku som s nim bola spokojna, ale potom sa mi opat spravili lupiny. Toto sa mi stava stale s Alverde samponami. Asi mi nesedi nejaka zlozka v nich. Ja musim sampony casto striedat.
A vcera som trochu experimentovala s hennou :) Dlho som pouzivala hnedu hennu, ale uz mi to chyta dost tmavo, niektore pramene su take do cierna. Tak som sa rozhodla, ze chcem vniest do vlasov taky teply odtien a dala som si cistu hennu (bez indiga)- lawsoniu v body art kvalite. Teda taku, co farbi na hrdzavo. Mam tmavohnede vlasy, tak som sa rysavej nebala. Ale pokozku na hlave mi to zafarbilo na oranzovo, cakam, kym to vybledne. Niektore pramene sa mi lesknu riadne do cervena a pri korienkoch su niektore vlasy tiez take cervene. Uvidime ako to zoxiduje :)Ale radsej ostanem pri hnedej henne, toto je pre mna nebezpecne :D Mozno obcas prestriedam s cistou lawsoniou.
Baja: ja som s nim tiež dosť spokojna, za posledny čas mi asi najviac sadol zo všetkych, a aj cena je super. S tym mastenim sa snazim tazku hlavu si nerobit, proste mam taky typ vlasov.
A k tomu Alverde, tiež som ho chcela vyskušať je tam viac druhov, ktore by sa mi pačili, ale ked tie nazory naň sa dosť rozchadaju. Jedny si ho vychvaľuje a na druhej strane iny z neho maju lupiny, svrbi ich pokožka a dokonca niektore baby mali aj chrasty. Tak neviem...
a s tým kofeín si spokojná?a ty máš aký typ vlasov?
...aj na blond?tak to je super,pojdem sa tam pozrieť:)) len sa zas bojím že mi tie šampony nebudu robitť dobre, lebo raz som si kupila kondicioner+šampon citrusový kvet, a po šampone ma hroozne svrbela hlava a mala som ich ešte aj po umytí mastné, tak neviem... ale kondiš bol OK