Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

sun0808

baja,mam ho zverejneny,klikni na nick.vdaka..aj som si myslela,ze nezosvetli.inak pohravam sa s myslienkou prest na nieco medene,len zatial nemam odvahu:)

Lucinka33

Sun, henna ti vlasy nezosvetli, dokaze len stmavit. Neobsahuje peroxid ani amoniak, tak nema take schopnosti :)

Baja22

sun, ja som nepoužila tu klasicku hennu, ale hennu bez henny:D obsahuje to kamilky,harmanček,bezfarebnu hennu a už neviem čo ešte. keby som si dala tu klasicku henne color tak by mi to chytilo do ryšava alebo zelena. tu farbu som si dala aj na odrasty ale chytilo mi to len troška, tak dufam že ked budem hennu dlhžšie používať že prekryje aj to:-) ak chceš pošlem ti fotku pred a po henne

sun0808

baja,prosim ta,mozes blizsie popisat tvoje vlasy?ja mam dlhe pod plecia,rokmi odfarbovane na pieskovu blond.tiez rozmyslam nad henou,len neviem,ci moje stredne hnede zosvetli.dik
inka,nanasas tu hennu len na odrasty,ci po celej dlzke?

Baja22

tak včera ked som si vlásky umyla tak na nepoznanie...kedysi som si ich farbila chemickou blond,boli zničené,nerástli,štiepili sa a teraz ked som prešla na hennu, tak vlasy su na nepoznanie.odporučam:)