Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

masasko

Baby, ked si davate len zabal, kolko ho mate na vlasoch??? Doteraz som si este nedavala len čisty zabal tak neviem kolko ho môžem mat na vlasoch. Či tak ako hennu, nejaky 6 hodin. A zalievate vriacou vodou? Dakujem

Lucinka33

Baja, to ano, maju rozne vecicky od tej Joanny. Ja som tiez videla aj balzamy, masky, ampulky a niekde mali dokonca nejake "obklady na poskodene vlasy" :) Oni asi vsetky pekne vonaju, okrem mojho samponu proti lupinam :D

Baja22

Tak dneska som bola v tej Teta drogerie a u nás maju tu kozmetiku Joannu. A dokonca som tam vykutrala aj kondicioner,balzam,a masku. Všetko malo taku príjemnu bylinkovu voňu :) Ale na začiatok som si kupila masku(na suche vlasy) lebo už nemam žiadnu :) Potom napišem aka ta maska bola.

Baja22

Dala som si ten názov do google, a sa mi zdá že som ho tam videla, ale nie som si istá. Pojdem ho zajtra pozrieť :)

Lucinka33

Ja mam ten proti lupinam. Nie je to prirodna kozmetika, ale obsahuje to prirodne vytazky a neobsahuje silikony :) Zatial mi to staci :)

Lucinka33

Baja, stoji priblizne 2,5 eura za 250 ml. Mozno najdes aj lacnejsie. Ale nie v kazdej Teta drogerii ich maju. Mne ho kupila sestra v inom meste, lebo v nasich Teta ho nemali :)