Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Baja, to ano, maju rozne vecicky od tej Joanny. Ja som tiez videla aj balzamy, masky, ampulky a niekde mali dokonca nejake "obklady na poskodene vlasy" :) Oni asi vsetky pekne vonaju, okrem mojho samponu proti lupinam :D
Ja mam ten proti lupinam. Nie je to prirodna kozmetika, ale obsahuje to prirodne vytazky a neobsahuje silikony :) Zatial mi to staci :)
Oprava: ma 300 ml, nie 250 ml :)
Baja, stoji priblizne 2,5 eura za 250 ml. Mozno najdes aj lacnejsie. Ale nie v kazdej Teta drogerii ich maju. Mne ho kupila sestra v inom meste, lebo v nasich Teta ho nemali :)
Dufam, ze budes spokojna s tymi samponmi :) Inak, dostat ich kupit aj v niektorych lekarnach a vo vybranych Teta drogeriach. Inak, mne ten proti lupinam dost smrdi, ale nevadi :)Obsahuje vytazky z tymianu a puskvorca :)